Сега в задачката се пита – мишки ли сте, или сте вълци?

Автор: Няма коментари Сподели:

Журналистът Васил Иванов набра кураж и напусна Нова телевизия. Обяви, че е заради цензура. Тази вечер в Шоуто на Слави трябваше да разкаже конкретно „подробностите“.Тази вечер обаче Шоу на Слави нямаше. Вървеше предаване – повторение от … Йорданов ден, с някакъв тъп надпис, че предвидения епизод не отговарял на „стандартите на телевизионното съдържание“. 

 С една дума – участието на Васил Иванов не трябваше да бъде излъчено.

bTV също наложи цензура. Цял ден куп журналисти, които всеки час са цензурирани, пищяха как не били цензурирани. 

Една журналистка, дето била пък „гражданско лице“ в листите на партия, стана говорител на партийна парламентарна група. Ако си мислите, че ако те бяха на власт, а не Бай Хуй, нямаше да има цензура, значи не сте оттука. 

 Огромните кинти, които се въртят в медиите са на едни същи ПАНАИРНИ ИГРАЧИ, както от БСП, така и от ГЕРБ, така и от ДПС, така и от който още се сетите от сателитите им. 

 Журналята мълчат, защото все пак трябва да си вадят хляба. И въпреки че са на каишка, слуги, ратаи и поръчкови измекяри, врещят, че не били цензурирани. После се напиват до безпаметност, за да удавят гузната вина, че лъжат. 

 Вижте какво, пичове, така няма да стане! На километри от нас се задава фашистка диктатура. У нас, аверът на султана на диктатурата, ПАК поема държавата. Журналисти, лайна ли имате в устите си?

Докога ще се гънете като червеи? Докога заплатките ви ще са по-важни от достойнството на професията журналистика, която е МИСИЯ? Стиска ли ви да излезете по улиците и да ги пометем? 

Да я шутираме цялата тая пасмина, която се гаври първо с журналистиката, призвана да бъде опозиция на всяка власт, и после с всички българи, които чакат от журналистите да им покажат и осветят истината. Само истината и цялата истина. 

 Ако трябва и партия ще направим – партия на истината, защото истината е веруюто на журналиста, а не комфорта и гъзолизането на байхуйовци, шишита, трътли конеездачки и вся остальная сволоч. 

 Тоя народ трябва да бъде поведен! Очевадно е, че му трябват пастири!

 И ако журналистите не са такива, кой, кура му янко, да бъде, бе, пичове?! 

 Всеки човек има своите „високи мигове“ – тогава, когато губи всичко, когато остава на пътя, когато е на ръба на силите си да продължи, но точно тогава остава само това, което е самия той – остава единствено НЕПОКОРСТВОТО! 

 Сега в задачката се пита – мишки ли сте, или сте вълци?

                                                            Айде да ви видя!                             http://afera.bg

                                                          Image title                                                     Веселина Томова

Предишна статия

Цвета Кирилова: У нас има олигархично-октоподна система…

Следваща статия

44-а БРОШКА

Други интересни