Хладна и дъждовна седмица…

Автор: Няма коментари Сподели:

 Работната седмица ще започне с разкъсана облачност, по-често значителна. БГНЕС 

Работната седмица ще започне с разкъсана облачност, по-често значителна, като на много места, предимно в Източна България, ще продължи да вали дъжд, предаде репортер на БГНЕС. 

Във вторник – 18 април, дневните температури ще останат по-ниски – между 9 и 15 градуса, като между 9 и 12 градуса ще бъдат по Черноморието, от Изток на Запад ще се повишават, в Западна България между 14 и 17 градуса. 

В сряда – 19 април, отново се очакват валежи на места в Западна и Североизточна България. Дневните температури ще останат по-ниски по Черноморието, в Южна България ще достигнат 22 градуса, за София около 17 градуса. 

В четвъртък ще нахлуе по-студен въздух, ще има валежи над цялата страна, а температурите рязко ще паднат и ще бъдат между 8 и 12 градуса, за София около 10 градуса. 

В петък ще остане студено, отново с валежи, повече над Източната половина от страната. Максималните температури остават между 8 и 12 градуса. Сутрешните температури на места ще бъдат отрицателни. За София минималната температура ще бъде около 0 градуса, а максималната около 9 градуса. 

В събота и неделя се очаква плавно затопляне, като сутрешните температури отново ще бъдат ниски. Валежите през почивните дни ще спрат и навсякъде ще се установи слънчево време. /БГНЕС

Прочети още на:

                               http://www.bgnes.com/bylgariia/obshchestvo/4503572/

Предишна статия

Близо 130 000 000 лв. изпратили емигрантите ни през 2017 г.

Следваща статия

НА ВЕЛИКДЕН

Други интересни