Един българин от България

Автор: Няма коментари Сподели:

Анонимен
                                                       #2 от българин от България28 Март, 2017 | 09:31

Всеки, който е избрал да живее зад граница не трябва да гласува! Това е! Едно е да гледаш (ако въобще гледаш) по телевизора какво става в България и така да се ориентираш, а съвсем друго е да си тука и да блъскаш всеки ден.

Който иска да гласува, трябва да живее поне 6 месеца в годината без прекъсване в България. Няма значение къде се е устроил. Права е авторката. Те отдавна са се откъснали от държавата, за да и определят пътя. И на тях самите им е ясно, че и рай да стане пак няма да се върнат.

Много дори вече не знаят български и не се самоопределят като българи, особено тези в Турция. Да не говорим за разни селяндури, които след една година като миячи в коя да е страна, се правят че са забравили българския, като дори и местния език не са научили.

Защо един германец не си напусна разрушената след войната държава, а си остана там да възстановява руините и сам си я възстанови? Ние веднага избрахме най-лесния път и оставихме тука баламите и мошениците.

Много е лесно да искаш да се върнеш в България, когато тя се оправи, но ако може друг да я оправи, а ти да му даваш акъл как да живее.

Тази няма да стане,брат! В България има достатъчно образовани,културни и начетени млади хора, за да идват разни миячи, чистачи и какви ли не да им дават акъл как да живеят и как да гласуват, защото видите ли те живеели в културна държава в чужбина.

Абе, я си ……….!

Нали се помним кой какъв беше тука, преди да отиде там!Това че си в Америка или в Германия не те прави по умен или по-българин от тези дето сме тука.

Стойте си там и ако искате, а и ако ви допускат гласувайте там.

Ние сме тук и явно обичаме България повече от вас и тя разчита повече на нас отколкото на вас. Колкото и гадно да звучи е точно така.

                                                                                                             Един българин от България

Предишна статия

СЕГА, ВЕДНАГА, ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ Е НЕОБХОДИМО ЯСНО ПОЛИТИЧЕСКО ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ

Следваща статия

Парното и топлата вода скачат с до 38%

Други интересни