„Възраждане“ е новият феномен, социолози и политолози заставени да мълчат!

Автор: Няма коментари Сподели:

Невероятно, но на тези избори ще има феноменални резултати за една все още недотам формация, която атакува статуквото. Големите социолоогически агенции мълчат, но в социалните мрежи мнозина вече я знаят.

Става въпрос за ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“, която реши да участва на изборите едва ли не в последния възможен момент и от ден на ден набира все повече последователи.

Лидерите на Движението в лицата на Костадин Костадинов, доц. Минчо Христов, Стела Банкова и Пламен Пасков със своето харизматично излъчване, с честните си и последователни действия през годините се превръщат от ден на ден в нещо като магнит за угнетения и постоянно лъган български народ.

От уста на уста „ВЪЗРАЖДАНЕ“, които на тези избори ще са с номер 14, стават все по –популярни и започват да объркват сметките на системните играчи в българската политика.

С програмата си, в която те твърдо са решили да търсят възмездие за кражбите на прехода, „Възраждане“ се превърна за една част от българите в новия лъч надежда, за други – са едва ли не новите революционери на България.

С отказа си от партийна субсидия, с кампания без спонсори и скъпи рекламни материали, представителите на „Възраждане“ стават любимците на народа.

В същото време наши източници от партийните централи на всички досега познати системни играчи в политиката ни информират, че именно ВЪЗРАЖДАНЕ се обсъжда на най –високо ниво с идеята как да бъде спрян устрема на партията. Търсят се слабите им места, изпращат се заповеди по градове да се започне кампания срещу ВЪЗРАЖДАНЕ, но тези ходове на партийните ръководства не само не се изпълняват, а напротив. Много от поддръжниците на същите партии вече на глас казват в офисите на партиите си, че това не е правилно и ако не се спре на мига, ще гласуват на 26.03. с номер 14.

Дали ДАВИД ще се разправи за пореден път срещу ГОЛИАТ, както не веднъж се е случвало в световната история ще разберем след по – малко от две седмици. Засега е ясно едно – въпреки очевидната подкрепа на хората за ВЪЗРАЖДАНЕ, въпреки челните им места във всички интернет анкети, въпреки припознаването на хората в тях, на всички социолози и политолози им е забранено да споменават думата ВЪЗРАЖДАНЕ, камо ли да говорят за нейното нарастващо влияние.

Представяме си какъв ще са шокът и ужасът за всички грабили от българският народ през последните 27 години, ако на 26.03. хората отидат до урните и с бюлетините си шамаросат статуквото като дадат представителство в парламента на ВЪЗРАЖДАНЕ.

http://onovini.com/2017/03/страх-тресе-партийните-централи-възр

Предишна статия

Это древнее средство «лечит все болезни»

Следваща статия

Цената, която платиха всички държави от Източния блок, за да станат членки на ЕС е разрушена икономика и опустошение!?

Други интересни