ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ В ПЛОВДИВ ОБЛАСТ ОТКРИХА КАМПАНИЯТА В ГРАДА НА ЛЕВСКИ И ПРИЗОВАХА ДА СЕ ГЛАСУВА С № 17

Автор: Няма коментари Сподели:

Обединените патриоти в Пловдив област откриха кампанията си на мястото, което е светиня за всеки истински патриот – пред паметника на Апостола на свободата Васил Левски в Карлово. По православна традиция кампанията беше осветена в църквата „Света марина“ с молебен за успех и здраве за всички, които са отстоявали и ще продължават да отстояват националните ни интереси.

                Обединените патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО имат потенциал да станат водещи на предстоящите избори в региона.  Листата се оглавява от Борис Ячев, заместник председател на НФСБ и Магдалена Ташева, член на Централния сбор на партия Атака.

                Борис Ячев, народен представител н 40 и 43 Народно събрание, посветил повече от 25 години  от живота си на патриотичните каузи и на отстояването на българския национален интерес.                    

Магдалена Ташева е защитавала българщината в 42 и 43 Народно събрание. Известна е с безброй анализи и статии във вестник „Атака“, както и с това, че е водеща на едно от най-популярните предавания по телевизия Алфа „В окото на бурята“.

                Като народни представители от Пловдив област в 43 Народно събрание Борис Ячев и Магдалена Ташева са доказали, че отстояването на интересите на гражданите на Пловдив област е приоритет номер едно за тях. Затова членовете и симпатизантите на трите партии в обединението – НФСБ, Атака и ВМРО, по категоричен начин подкрепиха тяхното кандидатиране в тези предсрочни избори, като им декларираха пълна подкрепа за следващият мандат.Image title

Предишна статия

Холандец от Трън: България е супер, но хората не воюват за правата си

Следваща статия

БОРИС ЯЧЕВ, ВОДАЧ НА ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ В ПЛОВДИВ ОБЛАСТ: ГОТОВИ СМЕ С ПРОГРАМАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

Други интересни