Доцент д-р Минчо Христов…влизам в битката за парламент с бюлетина 14

Автор: Няма коментари Сподели:

Скъпи приятели, влизам в битката за парламентарните избори. Ще се борим заедно с Костадин Костадинов и Стела Банкова, както и с много други колеги и приятели. 

 

                                      https://www.youtube.com/watch?v=B1sKz-Z5Sjs

Единствената формация, която твърдо е против субсидията за партиите и е готова да се откаже от нея, е движение “Възраждане” с номер 14. 

                                            https://www.youtube.com/watch?v=dXxO6U1y-ko

Решени сме да докажем на политическите партии, че идеите и принципите са по-силни от парите и субсидиите. Шансът ни е да стигнем до повече хора, затова ви моля да споделяте нашия клип. Сигурен съм, че заедно ще успеем!

                                      https://www.youtube.com/watch?v=0bl1lFX4dSM

Икономическа и социална програма за възраждане на страната от доц. д-р Минчо Христов

  1. Ревизия на всички големи приватизационни и концесионни сделки започвайки с Енергоразпределителните дружества, златните концесии, БТК, Софийска вода. Защита на потребителите от необосновано завишените цени на монополистите. Сурови мерки срещу спекулантите.Закон против спекулата и наказателна отговорност за картел.

  2. Спиране на бежанския поток и незабавно премахване на постановление 208 на Министерски съвет за разполагане на бежанци на територията на България.

  3. Проверка на имуществото на всички висши политици – министри, депутати и магистрати и отнемане на всички незаконно придобити имоти, включително тези на г-н Симеон Кобурготски и неговата фамилия.

  4. Незабавно преизчисление на пенсиите, като коефицента за прослужено време бъде увеличен от 1,1 на 1.5 процента. Ежегодна актуализация на пенсиите с коефициента на инфлацията.

  5. Премахване на таксата за посещение при лекар и доплащането в болниците. Според конституцията държавата трябва да осигури безплатни медицински грижи. Премахване на ДДС върху лекарствата.

  6. Референдуми по всички важни въпроси, възможност за отзоваване на народни преставители, отпадане на депутатския имунитет и въвеждане на мажоритарна избирателна система. Намаляване броя на българските депутати наполовина.

  7. Наказателна отговорност за решения, които се взимат от колективни органи. Ако правителство, парламент, общински съвет или съдебен състав вземат престъпно решение, те трябва да бъдат третирани, като организирана престъпна група и да носят завишена наказателна отговорност.

  8. Намаляване на държавната субсидия за политическите партии в парламента до 0лв. Пренасочване на тези десетки милиони левове годишно за здравеопазване.

  9. Незабавно прекратяване и ревизия на строителството в междублоковите пространства, и природните паркове. Наказателна отговорност на виновните лица допуснали застояването в градовете, на българското черноморие, Рила, Пирин, Странджа и Витоша. Ревизия на всички заменки на гори и земи от държавния и общински фонд.

  10. Спешни мерки срещу финансовата криза в България. Контрол над печалбите на банковия сектор. Реално гарантиране на влоговете. Наказателна отговорност за раздаване на необезпечени кредити. Разследване на кредитните милионери.

  11. Безкомпромисни действия срещу уличната престъпност, кражбите в домовете и кражбите на цветни метали.

  12. Решаване на проблема със задръстванията в големите български градове, чрез съвместни действия на правителството и общините за строителството на автомобилни надлези, безплатни паркинги на входове на големите градове, велоалеи и намаляване цената на градския транспорт.

  13. Възстановяване на селското стопанство и производството от пустеещите земи, както и връщането на традиционните пазари в Русия и Близкия изток.

  14. Прекратяване на участието на България във военни мисии в чужбина и пренасочване на средствата за подобряването на спешната медицинска помощ. Неразполагане на чужди военни бази на българска територия.                            

  15.   http://www.vazrazhdane.bg/ikonomichesko-sotsialna-programa-mincho-hristov

Предишна статия

Zorro / Зоро (1975)…

Следваща статия

Слънцето и Червената планета, както и за бъдещето на всемира и човека…

Други интересни