Дъждовни почивни дни, но седмицата започва със слънце и повишение на температурите

Автор: Няма коментари Сподели:

 Новата седмица ще започне с предимно слънчево време.  Почивните дни ще започнат с валежи от дъжд и понижение на температурите, предаде репортер на БГНЕС. В събота ще започнат валежи, които бързо ще обхванат цялата страна. 

Дневните температури ще се понижат и ще бъдат между 10 и 16 градуса, за София около 11 градуса. В неделния ден дъжд ще вали в Южна България, а температурите още малко ще се понижат. Новата седмица ще започне с предимно слънчево време, валежите навсякъде ще спрат, а температурите отново ще започнат да се повишават и ще бъдат между 11 и 16 градуса, за София около 15 градуса. 

В последния ден на февруари отново ще бъде предимно слънчево и ще се затопли още малко. На 1 март – сряда, ще бъде предимно слънчево, но в Северозападна България ще започнат валежи от дъжд. Температурите ще останат между 14 и 20 градуса. 

На 2 март – четвъртък, ще бъде по-често облачно. Дъжд ще вали предимно над Североизточна България, а температурите слабо ще се понижат и ще бъдат между 11 и 16 градуса, за София около 13 градуса. 

На Националния празник 3 март – ще бъде предимно слънчево, а температурите отново ще бъдат между 11 и 16 градуса, за София 11 градуса. В събота и неделя – 4 и 5 март, времето ще остане без съществена промяна – с разкъсана облачност и температури около 15 градуса.

Прочети още на:

                                                http://www.bgnes.com/vremeto/vremeto/4491487/

Предишна статия

Ще оцелее ли България…

Следваща статия

Лъжата “задължително гласуване”

Други интересни