Цвета Кирилова: Няма толкова предатели и крадци събрани на една територия

Автор: Няма коментари Сподели:

             Цвета Кирилова

Явно народът иска да си живее в това мизерно положение и ситуацията му харесва, иначе отдавна и то за краткото време, от около 24 часа, да беше извоювал своята справедливост. Не зная как може да се издържа 30 години това падение? Не зная как всички Вие от по-възрастното поколение търпите цялото това унижение и прахосвате години от своя живот и живота на децата си в биволско търпение и преклонение.

Явно наистина народът е все още под робство и никога не се е освобождавал от него. Османското робство не е било физическо робство за 10 поколения българи цели 500 години. То е ДУХОВНО РОБСТВО. Същото, което се наблюдава и днес, без никаква разлика. Българинът показва, че му пасва да бъде духовен роб! Състояние на биполярно разстройство, докато чака все някой друг да му свърши работата! Справедливостта никой няма да Ви я сервира на тепсия. Сами трябва да си я постигнем, разбирате ли?

Гръмките обещания за „измитане на корупция в държавата“ е като да изметеш вятъра. Борбата с корупцията не е като да заявиш имената на престъпниците и да прибереш в затвора корумпираните.

Българинът наивно оставя парите си в държавния портфейл и нехае нито как, нито кой ги харчи. Неграмотен ли трябва да е човек, че да живее в тотално бизхаберие кой съхранява, кой опазва личните му пари, с които функционира държавата. Необразован ли трябва да си, че да си мислиш, че като оставиш без надзор данъците и инвестициите си в държавата, мутрата-олигарх няма да ти ги открадне. Що за наивност? Що за слепота?

Държавната администрация се крие по кьошетата, виждайки осъзнато как един цял народ се тормози. Стои на топло, взима си заплатката и си трае. Вместо да тропне по масата и да бъде солидарна с гладния народ на улицата. Мълчите!

Едни изгонихте децата си извън Родината да странстват не от хубаво. Други са настройвани умишлено от родителите си срещу България, за да търсят дивото по чужбина. А чиновниците виждат как българите мизерстват и въпреки това си пазят къшея хляб от страх да не останет без него. Нямате ли зимнина или буркани, с които да изкарате поне 1 месец и независимо да се изправите и да защитите справедливостта в Родината си? Докога ще мълчите?

Едни си биха дузпата в чужбина, други се радват, когато ги грабят. И какво остава? Да се събудим и да регистрираме, че България е пустиня. Не Ви стигнаха пари. Не се наядохте. Не се надлъгахте.

Няма такава държава! Няма толкова предатели и крадци събрани на една територия никъде по света. Това не е правова държава. Това не е моята България!

Цвета Кирилова, Сдружение Азбукари

http://frognews.bg/news_129325/TSveta-Kirilova-Niama-tolkova-predateli-i-kradtsi-sabrani-na-edna-teritoriia

Предишна статия

Нано технологии (на руски език)

Следваща статия

Слушайте Тръмп и вижте какво се случва в Швеция

Други интересни