Това е Даниела Пирянкова на 12 г. от Хисаря…

Автор: Няма коментари Сподели:

Даниела Пирянкова е на 12г. И е от Хисаря. Тя е едно от общо 6-те деца, финалисти в Шоуто на Слави – кастинга за избор на нова сценична партньорка на г-н Андреев.

Вече почти 3 месеца тя се състезава всеки петък в телевизионната надпревара. Куку бенд поставя на момичетата различни музикални задачи и те за 1 седмица се подготвяхаза за всяка следваща задача. Така от първото до последното предаване Даниела е безспорен първенец във временното класиране. Този петък 03 февруари ще е и самия финал на това състезание, който ще се излъчи в 2-часово ТВ предаване от 21:30 часа по Btv.

Много важното в случая е, че зрителите ще решат изхода на това състезание като ще се включат със зрителски вот. Към оценките поставяни до момента от Куку бенд ще се прибави и оценката на зрителите.

За да може нашето момиче да победи и да стане сценична партньорка на г-н Андреев няма да е достатъчно само това, че тя е извоювала първото си място, ще трябва и зрителите да я подкрепят.

Ще може да се гласува от всички устройства – телефони, компютри, таблети като ще изисква регистрация чрез Facebook профил, Google Plus профил или с имейл регистрация.

По време на шоуто от 21:30 ще се обяви сайта, на който ще се приема зрителския вот. По време на живото предаване ще се обявят и правилата, по които ще гласуват зрителите.

Гласувайте за Дани, подкрепете нашето дете, тя ще очаква вашата подкрепа и наистина заслужава да спечели. Благодарим ви, нека направим мечтата на едно талантливо дете да се сбъдне!

                                                                                                 Автор Маргарита

На 3 февруари е финалът, на който ще бъде избрана нова сценична партньорка на г-н Андреев, заедно с г-ца Крисия. Тогава „Шоуто на Слави” ще започне на живо в ефира на bTV от 21:30 ч., а в гласуването ще се включат и зрителите.  

Шестте момичета ще имат две седмици, за да се подготвят за последния етап от кастинга, в който ще има две задачи – „Значима българска песен” и „Песен по избор”.

През септември 2016 г. „Шоуто на Слави“ обяви кастинг, на който се явиха 83 момичета и едно момче – деветгодишният Дарен Гоцак от Монтана. Освен певчески талант, той демонстрира, че може да свири на пиано, да разказва басни и вицове. 

Жури в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров, Иво Сиромахов и Филип Станев спря избора си на 13 деца. В следващия кръг те се представиха с песен по свой избор, а изпълненията им бяха оценявани от музикантите от „Ку-ку бенд”. 

Така, до финалния етап стигнаха 6 момичета. Това са Даниела Пирянкова на 12 г. от Хисаря, Александрина Механджийска на 12 г. от Благоевград, Анна-Мария Янкова на 10 г. от Благоевград, Димитрина Германова на 12 г. от Добрич, Анна Ставрева на 8 г. от София и Валериа Войкова на 10 г. от София.  

В последвалия, финален етап, шестте госпожици трябваше да се справят със седем задачи, поставяни им от „Ку-ку бенд“. За всяко свое изпълнение те получаваха средно аритметична оценка от оценките на всички музиканти от бенда. Задачите бяха „Български народни песни”, „Песни на Адел”, „Любими песни от филми”, „Песни на Лили Иванова”, „Хеви метъл”, „Песни на чужди езици” и „Песни на Ку-ку бенд”. 

След края на финалния етап начело във временното класиране е  Даниела Пирянкова с оценка 5.49, на втора позиция е Димитрина Германова с 5.40. На трета място е Валериа Войкова с 5.28, следвана от Александрина Механджийска с 5.15. Анна Ставрева е пета с 4.79, а на шесто място е Анна-Мария Янкова с оценка 4.78. 

http://www.btv.bg/gallery/shows/shouto-na-slavi/news/zritelite-se-vkljuchvat-vav-finalnija-etap-ot-izbora-na-nova-scenichna-partnyorka-na-g-n-andreev.html

Предишна статия

Даниела 1

Следваща статия

Герджиков и кабинета!

Други интересни