Веселин Марешки: Не искам да се превръщам в поредния лъжец в българската политика

Автор: Няма коментари Сподели:

Инициативният комитет, който издига кандидатурата на Веселин Марешки и на капитан Петър Петров за президент и вицепрезидент, се регистрира първи за предстоящите избори. Това съобщи самият Марешки в предаването „Делници“ на телевизия „Евроком“.

ГЕРБ са си поставили цел винаги да се регистрира първи, но този път ние сме първи, каза Марешки.

Той коментира, обаче че за него не са важни числата, а каузата. Цветан Цветанов каза, че за ГЕРБ е важно да има президент на ГЕРБ. Но може ли това да бъде кауза на една политическа партия, попита Марешки.

Той каза, че иска да бъде президент на всички българи, които са за промяна.

Ние противопоставяме дела в миналото срещу обещания за бъдещето.

Нека да се върнем малко назад и да видим кой какво е направил за българския народ. Например Каракачанов е няколко мандата депутат – какво е свършил той за българите, попита Марешки.

Той посочи, че е разбил картела в търговията с лекарства, където продава някои от тях с цени от 20 до 70 процента по-ниски.

Същото направихме и с горивата, каза Марешки.

 Хората разбират, че сме почтени и няма да ги излъжем, добави той.

Аз съм богат човек, но богатството не съм го натрупал с подаяние от държавата. Спечелил съм парите си, след като милиони българи са ми се доверили и са станали мои клиенти, посочи кандидатът за президент.

Когато си купим нещо от магазина и не ни харесва, веднага го връщаме, а президентските избори са веднъж на 5 години. Аз не искам да се явявам в лъскава опаковка и не искам да се превръщам в поредния лъжец в българската политика, декларира Марешки и съобщи, че отваря поредната си бензиностанция – този път в Добрич.

Ние сме различни и сме единствените, които не сме част от политическия картел, който ни ограбва през последните 20 години, каза още Веселин Марешки

Имаме кандидати, които са проруски, проамерикански, проевропейски, но аз съм пробългарски кандидат и се водя само от интересите на българския народ, декларира бизнесменът.

http://eurocom.bg/news/article/veselin-mareshki-ne-iskam-da-se-prevrushtam-v-poredniia-lujec-v-bulgarskata-politika

Предишна статия

Господари на ефира днес

Следваща статия

Дадохме 1,2 милиарда на Америка, сега – 1,3 милиарда на Русия

Други интересни