Адвокат на КТБ загина в катастрофа…

Автор: Няма коментари Сподели:

http://frognews.bg/news_119063/Samo-vav-Frog-Advokat-na-KTB-zagina-v-katastrofa-blizkite-mu-podozirat-atentat

Един от близките хора на банкира Цветан Василев и адвокат на КТБ загина в катастрофа при твърде странни обстоятелства. Според МВР Васил Гунчев се е блъснал с мотора си в стълб на кръстовището на столичните булевардите „България” и „Тодор Каблешков” и е издъхнал на място.

39-годишният мъж е завършил право

Свидетели на инцидента, както и негови близки са категорични, че той е бил взривен дистанционно и то няколко дни след като Цветан Василев направи поредните разкрития за мафиотските кръгове и обвързаности в България.

 Любопитното е, че в случая МВР не пусна никаква информация за трагичния инцидент.

 Според запознати загиналият мъж приживе е движел част от финансовите дела на Цветан Василев. Той е член още и на Съвета на директорите на акционерното дружество „Хелт енд Уелнес” АДСИЦ. „ От 1, 5 г. защитеният свидетел на прокуратурата Бисер Лазов прави всичко възможно, за да сложи ръка на дружеството и да го заграби. 

Иска да подмени борда на директорите и така да стане собственик. През цялото време Васил Гунчев правеше всичко възможно, за да не се случи тази несправедливост. И удържаше фронта. В понеделник към 23 часа той се обади на приятелката си, за да й каже, че се прибира.

 На кръстовището всички виждат как мъжът потегля, но изведнъж мотора се взривява и се пръска на парчета пред очите им. В Интернет излезе информация от свидетели, които казват, че са видели една кола да излиза от близкия сервиз и да го засича. След това с мръсна газ возилото е отпрашило към кв. „Бояна”.  Хората, видели ужаса, са категорични, че става дума за взрив. Чул се е и ужасно силен гръм”, разказа пред Фрог близки до жертвата. Те не изключват вероятността за атентат.

 „Една от целите е да сплашат и да предупредят Цветан Василев след разкритията му за престъпното задкулисие в България.  Друга възможност е да се елиминира Васил Гунчев от борда да директорите на „Хелт енд Уелнес” АДСИЦ и така по-лесно Бисер Лазов да го прибере. 

След като МВР и прокуратурата са на КОЙ, няма никакъв смисъл да се жалваш. Освен това си спомнете колко пъти Цветан Василев каза, че не се чувства сигурен за живота си. Май се  оказва прав”, смятат близките на загиналия мъж.

Предишна статия

Предимно слънчево, в Източна България на места слабо ще превали

Следваща статия

Интервюто на Цветан Василев подейства като запален фитил…

Други интересни