МЕСТНАТА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА В ХИСАРЯ

Автор: Няма коментари Сподели:

      УСИЛЕНА РАБОТА НА МЕСТНАТА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА

    Както ви осведомихме, с решение № 170 на Общинския съвет на последната сесия преди лятната ваканция, беше учредена Местна инициативна група. Неин представител стана Мария Мустакова – съветник от БСП.

    Документите за регистрация на МИГ са внесени в съда. Оформят се и другите документи. Както каза г-жа Мустакова в интервюто, което даде за нашия сайт, наета е фирма, която да изработи стратегията.  Точно за тази стратегия ще се проведе информационна среща в петък в 14 часа в залата на общинската администрация в Хисаря. Хората, работили върху стратегията, ще я представят публично и ще отговорят на въпросите на присъстуващите. Няма специално поканени. Залата е отворена за всички граждани.

   Срещата е важна, защото ще се разбере какво са заложили в нея авторите  на стратегията. В следващите дни ще се направят корекциите и  тогава ще стане ясно какви ще са и  конкретните суми и как ще бъдат разпределени при земеделските производители и в предприятия извън селския и публичния сектор. Тогава ще се изяснят и критериите – за какво могат да кандидатстват и за какви суми. 

Става дума за един милион Евро.

    В петък – 26 август 2016 година в 14 часа бъдете в залата на общинската администрация за обсъждане на стратегията на МИГ и други важни въпроси, свързани с новата Местна инициативна група.

 

                       https://www.bestchange.ru/?p=59129 

                                                                                                                       Тракийски Свят

Предишна статия

Студио “Релакс” в град Хисаря.25.08.2016

Следваща статия

Пенсионер предаде на полицията в Перник…

Други интересни