КРАЯТ НА ИГРАТА

Автор: Няма коментари Сподели:

“Ние ще имаме Световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоюване или по взаимно съгласие.” Джеймс Уолбърг ред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г.

Групата Билдерберг по-късно признава, че мисията им е била създаването на Европейския съюз (ЕС). След създаването на ЕС под прикритието на търговски споразумения, ще бъдат създадени и Азиатски съюз и Северноамерикански съюз. 

Трите супер държави формират ядрото на глобалното правителство, докато ООН ще служи за световен регулатор и изпълнителна власт за района на Третия свят.

Групата Билдерберг е съставена от ръководителите на управляващите групи, начело на отделните страни. Представете си световния елит като една гигантска пирамида, на върха на която е цветът на елита. Групата е била толкова тайна, че до средата на 80-те години контролираните от корпорациите медии отричаха нейното съществуване. 

До края на 90-те се появиха епизодични, кратки репортажи. С бума на алтернативните медии, ограничаването на информацията започна да им се изплъзва…

                                                                                          https://www.youtube.com/watch?v=gI-Rioi1Vd4

                                                        EbeteSe G-Shpioni

Мили хора, ако искате наистина ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ от сегашната измамна, крадлива и манипулативна политическа, банкерска, ченгеджииска, военна, циганска, окултна, икономическа и номенклатурна паплач от глобален масонско илюминатски произход то има едно много финно оръжие за целта и то се нарича колективна психика!!!

Тя психичната енергия в едно с емоция и визуализация поражда събития стига да възнамерите и да заредите с вашата и космическа психична и емоционална енергия един визуален модел на това което искате да се случи.

Примерно. Представете си живот в реалност в която виждате погребенията на всички актуални бандити политици и банкери бандити, виждате как тайните служби които работят за тях изпадат в паника и неподчинение поради налегнала ги ГУЗНА съвест, а за капак по новините ви заливат с информация за поредните разкаяни мафиоти, които искат да направят нещо добро с парите, властта и информацията която държат.

 Вижте това и още много други подобни неща, като си представяте от 10 до 30 мин всеки ден по едно и също време най-добре по залез слънце, около пълнолуние, или сутрин около изгрев (защото тогава има най-много енергия в пространството) с вяра, визия и емоция, че това наистина се случва, и в допълнение си представете как това се случва в рамките на една визуална форма подобна на онези сувенирни топки в които има някакъв макет на зимна картина или забележителност и течност с частици имитиращи снежинките които се движат при разклащане, та в такава подобна форма вие вижте самото действие в детаили и как от космическото пространство се влива светла бяла енергия, която зарежа и прави по искрящо пространството във формата в която визуализирате това събитие. 

За финал на тази медитация и за да стане тя действаща трябва да я забравите веднага след провеждането и като се захванете с мисли за нещо друго. И така всеки ден мин 7 но най-добре 21 дни като най-добре са 41 дни и край ЗАБРАВЕТЕ за да освободи напълно силата на намерението Ви. 

Така Вие ще освободите енергията и информацията та тя да отиде към целта и да реализира събитието/та което/които сте възнамерили, и заредили с лична, и космическа енергия.

 Не Е НУЖНО ДА ВЯРВАТЕ за да се случат нещата, както не е нужно да знаете, и вярвате в радио вълните за да ви работи мобилният телефон използващ невидими за окото принципи и механизми. Има неизменни космически механизми и механизми на функциониране на матрицата в която се намираме и според които това дейсвие води до конкретно изпълнени резултати и колкото повече хора възнамерят едно и също действие по този начин ден след ден толкова по-бързо то ще стане част от споделената реалност в която живеем сега. 

Това е квантова физика и магия в едно. Просто и ефективно. Това е начина чрез които и сега ви манипулират и управляват тайните масонски, илюминатски, и други глобални магически организации. Това е тяхната тайна, а вече и ваша. Кой бие в тази игра в която всеки ще знае тайната. БИЕ КОЛЕКТИВА! 

Колектива ТОВА СМЕ НИЕ С ВАС, а сегашните манипулатори са малцинството и чрез концепцията разделяй и владеи, чрез двама се карат за да печели третия които ги скарва дефакто, чрез използване на нашите слабости и вменяването ни на страх, озлобление, разделение, и глупост те ни вледееха ДО СЕГА! СЛАВА НА БОГА, че ДОЙДЕ денят които да измести нощта в която светлината на познанието, мъдростта и любовта бяха недостатъчни, и това породи всичко негативно за нас, време е да реализираме, и използваме по предназначение, и за общото благо нашият духовен потенциал! 

Време е да видим, че сме част от едно цяло, и нямаме ограничения в онова, което можем да постигнем с отключен духовен потенциал! Време е да схванем, че това е свят с качествата на натрапчива холографска илюзия което се влияе от мисли ,и за финал нека прозрем, че ние сме духовни същества с човешки преживявания, а не био-кекави-зомбита за еднократна употреба каквито ни вменяваха досега, че сме! 

УВИ те знаят, че това няма как да продължава вечно и доиде времето за нашето общо пробуждане!

Предишна статия

В 20 области е обявен е жълт код за жега, а в 7 – за гръмотевични бури

Следваща статия

Голям смях с Никола Анастасов

Други интересни