32-годишна красавица пилотира с лекота самолет с 200 пътници

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

Русокоса шведка е най-сексапилният пилот от женски пол, признават всички потребители на Instagram – социалната мрежа, в която тя споделя бляскавата страна от живота на работещите в областта на авиацията. 

Мария Петерсон, която работи за нискобюджетната авиокомпания Ryainair, е натрупала повече от 128 000 последователи на профила си, носещ името pilotmaria, след като усилено споделя свои снимки по време на работа. 

Image title

32-годишната красавица се хвали още и с живота си извън пилотската кабина, публикувайки невъзможни йога движения, правени на фона на спираща дъха пейзажи, както и супер тонизирано тяло, облечено в миниатюрни бикини. 

Мария е от шведския град Гьотеборг. Днес тя живее в Палермо, Италия. Започва да публикува снимки от ежедневието си в Instagram, за да могат приятелите и семейството й да следят нейните приключения. 

Тя признава, че харесва обратната връзка, която получава от последователите си, както и да отговаря на въпроси от рода на това как се става пилот. Говорейки за успешната си кариера, Мария споделя: “Моята история е за силни жени в среда, доминирани от мъже. Доказваме, че ние сме също толкова добри, колкото тях. Вярваме в себе си и поддържаме положително отношение към живота”. 

Описвайки работата си, Мария казва, че лети пет дни в седмицата, след което има четири почивни дни. И въпреки че работата й е да пътува по света, тя все още се радва да проучва нови дестинации в свободното си време. “Опитвам се да пътувам колкото е възможно повече през почивните дни, като това лято посетих градове като Берлин, Лондон и Стокхолм. Обичам да посещавам места с райски плажове и приключения.” 

Историята на успеха на една жена пилотЗнаете ли, че едва 3% от пилотите на самолети са жени, в световен мащаб. 

 Нейната любима дестинация. “Колумбия. Те имат красиви плажове, а преходите в тропическите гори са пълни с приключения”, казва Мария. 

След успеха си в Instagram, блондинката стартира своя блог PilotMaria.com, чрез който възнамерява да даде на хората по-широк поглед върху индустрията, в която работи. 

Мария, който в момента е необвързана, става професионален пилот на 30-годишна възраст. Днес редовно пилотира Boeing 737, който може да побере почти 200 пътници, има размах на крилете от 34 метра, а дължината му варира от 31 до 42 метра. Тя обаче не се притеснява от мощната машина, която е поверена в крехките й ръце. И посочва, че този модел самолети са просто бебета, сравнени с големи „птици“ като Boeing 777 или Airbus 380. 

Мария се надява да покаже на света, че не е нужно да бъдеш богат човек, за да станеш пилот. Тя обяснява, че преди да започне обучението си работи и спестява повечето пари за него. В крайна сметка всичките й разходи възлизат на около 65 000 евро. 

 Снимки: instagram

Прочети повече на: http://profit.bg/news

Предишна статия

Баш майсторът (1973)

Следваща статия

Тото Рина 4 /на руски език/

Други интересни