Директор на ДСК – Хисаря.

Автор: Няма коментари Сподели:

                           ОТ ЕДНА КЪЩА ДВАМА БАНКЕРИ

    Преди една година беше проведен конкурс за директор на ДСК – Хисаря. Причината беше, че сегашният директор трябваше да се пенсионира. Конкурсът завърши без да бъде избран директор.

    Една година по- късно, през януари тази година,  беше проведен нов конкурс. Спечели го съпругата на секретаря на Българската социалистическа партия в община Хисаря – Пенчо Шапков.

    На конкурса се е явила и друга служителка , но не е спечелила.

     Цветелина Шапкова ще  седне на директорския стол  на 1 юли 2016 година. Ще ръководи цялостната дейност на ДСК, която е свързана не само с парите на гражданите, но ръководената от нея  банка ще се старае да бъде голям кредитор за гражданите, да финансира малкия и среден бизнес, да насочва усилията си към бизнеса на корпоративните клиенти, със стремеж да бъде лидер сред потребителите на банкови и финансови услуги.

    Г- жа Шапкова е работила преди това в  банка в Пловдив. В Хисаря ще ръководи пет служители, а заедно с нея работещите в ДСК  стават шест.

     ДСК – Хисаря има още едно свободно място за банков служител. То се намира в офиса в село Калояново.

    Нека припомним, че директор на хисарския клон на Обединена българска банка в Хисаря е Пенчо Шапков. Така  двама директори ще са под един покрив, ще си дават взаимно съвети и ще живеят с шума на парите.

                    Банка ДСК
Клон ХИСАРЯ
Хисаря, ул. “Иван Вазов” № 23 А
тел.: (0337) 6 24 04
пон.-пет.: 08.00 – 17.00
съб.: поч. ден
нед.: поч. ден
    

                                                                                                                   Тракийски свят   

                   

Предишна статия

Wagner Best.

Следваща статия

Как Стив Джобс изменил мир?/на руски език/

Други интересни