Румяна Бъчварова не приема сериозно искането на БСП за оставката ѝ?

Автор: Няма коментари Сподели:

Министър Румяна Бъчварова коментира пред журналисти, че не приема сериозно искането на БСП оставка на цялото ръководство на МВР. “Не го приемам сериозно, защото опозицията може да си говори каквото иска”, коментира министърът на вътрешните работи.

Докато БСП не отговори кой и защо извърши убийствата по време на техния мандат, като започнеш с Емил Кюлев и завършиш с Георги Илиев, защо не са задържани извършителите, как е проведено разследването и защо те, въпреки че изпратиха жандармерия, не се справиха с битовата престъпност, не се отнасям сериозно към техните експертни мнения”, добави Румяна Бъчварова.

Тя посочи, че всички участници в рамките на няколко часа след инцидента в “Слънчев бряг” са установени и задържани. Попитана дали Турция продължава да отказва приема на бежанци по споразумението за реадмисия, министърът коментира: “Към момента нямаме положителен отговор, но ще изчакаме.” 

Бъчварова съобщи, че българският посланик в Анкара Надежда Нейнски вчера е имала среща с нейни колеги. Румяна Бъчварова отбеляза, че още няма официален документ от турска страна за споразумението за реадмисия.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5601467

Предишна статия

Стив Джобс/на руски език/ 19.

Следваща статия

Дейвид Камерън – На кладата на референдума!

Други интересни