Бойко Борисов: Орешарски трябва да бъде разследван заради Общинска банка!

Автор: Няма коментари Сподели:

Бившият премиер Пламен Орешарски трябва да бъде разследван заради случилото се по време на неговото управление с Общинска банка-София, заяви министър-председателят Бойко Борисов в град Панагюрище, където в събота откри модерния и многофункционален медицински комплекс “Уни Хоспитал”.

Борисов изригна, помолен да коментира изявлението от същата сутрин на Орешарски, че България върви по пътя на Гърция към фалит. “С един изгонен от народа премиер, изкарал едвам една година, е просто несериозно да ми губите времето и е обидно за мен. Лъжите му съм ги слушал една година, така че какво да го коментирам. Въобще не ми се занимава с него. По времето на Орешарски нямаше шеф на митниците, дори журналистите от БНТ не знаеха името му. Помните ли, че назначиха заместник-вътрешен министър за 2 часа, който сега чете декларации срещу мен в парламента. За 2 часа го назначиха и после го махнаха. А помните ли как искаха да съборят банките. Помните ли репортажите си от Общинска банка в София, помните ли че искаха и нея да съборят? Само заради това Орешарски трябва да бъде разследван. Добре, че общината беше яка и ние бяхме яки, че удържахме и този напън, иначе след КТБ щеше да падне и Общинска банка. Помните ли, когато заградиха Общинска банка с жандармерия, кой я прати?”, попита риторично премиерът и сам си отговори: 

“Кой ще я прати – Орешарски, той тогава беше премиерът!”, добави Бойко Борисов.
Министърът-председателят увери, че в района на курорта Слънчев бряг сигурността на туристите е вече напълно гарантирана.

Той допълни, че от петък на територията на комплекса се провеждат акции на ДАНС съвместно с НАП. “За изминалата нощ само са разкрити повече от 7 заведения, които са крили приходите си. Замесени в случая в Слънчев бряг по наше време са разследвани и вкарани в затвора. Така че това, което причиниха, че им излезе солено. Какво повече да кажем по тази тема. В разгара на летния сезон в Гърция цял автобус с туристи е изгорял или взривен. Вижте техните медии как са отразили случая и направете сравнение”, призова Бойко Борисов.

http://www.trud.bg

Предишна статия

В Чили токът е толкова много, че вече е безплатен!

Следваща статия

Кой печели най-много от европейското първенство по футбол?

Други интересни