НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ОБЩИНАТА!

Автор: Няма коментари Сподели:

  Наскоро в града се разпространиха много слухове и и дори станаха спорове по въпроса за бутнатия магазин на един гражданин от Хисаря.

    Между хисарчани се заговори, че общината е започнала да действа избирателно и да събаря незаконните постройки на тези, които не са привилегировани.

    Длъжни сме да обясним, че община Хисаря няма нищо общо със събарянето на този магазин. До този  момент се е стигнало след съдебно решение. Всичко е свързано с един семеен скандал между собственика на магазина и  наследници на имота.

    Човекът е постъпил така, както изисква общината – има всички документи, за да построи този магазин, които се издават от специалистите на община Хисаря. Общината не може да знае, че след построяването му, наследниците  ще имат  претенции и работата ще стигне до съд.

    Съдът решава, че постройката е незаконна и тогава пристигат от Регионалната дирекция за  национален строителен  контрол  и магазинът е съборен.

    Тревожното в случая е, че останките  след събарянето са струпани на купчина и не са изкарани извън града. По – точно – трябвало е да бъдат закарани в Първенец, където се съхраняват такъв вид материали.

                                                                                                          Тракийски Свят

Предишна статия

България намалява с до 80 000 души годишно!

Следваща статия

Стив Джобс./на руски език/ 12

Други интересни