Луна в Лъв – време е за веселие и…

Автор: Няма коментари Сподели:

Луна в Лъв - време е за веселие и... целебен секс

Луната се движи на празен ход до 09:48 ч. в знак Рак, след което преминава в знак Лъв. Както лъвът се счита за цар на животните, така и този период се явява “царствен”. Всичко каквото правите, ще се получи добре. 

Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Действително енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа.

Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие. През времето на 5-тото лунно денонощие (символ Еднорога), човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Трябва да се върнат старите дългове във всякакъв аспект. 

Така може да се избегнат неприятностите. Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Хубаво е да се тръгне на път. 

Може да се развият спорове за принципите, защитавайки тези, които се нуждаят от това. Направените в този ден изводи са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неблагоприятните” хора.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. 

Може да останете на млечни продукти и извара. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край, понеже ако останат недовършени, може да последват неприятности и други бедствия. Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, дори като алхимичен процес. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. 

Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Както казват музикантите: ”по-малко ноти, повече музика.”

http://pik.bg

Предишна статия

Стив Джобс./на руски език/ 11

Следваща статия

Отново краткотрайни превалявания следобед, температури между 19° и 24°

Други интересни