Иска на Атанас Куковски за причинени не имуществени вреди!

Автор: Няма коментари Сподели:

                               ДЕЛА, ДЕЛА…. В СЪДА 

 На 31 май 2016 година от 10 часа в Районния съд – Пловдив трябваше да се гледа делото за иска на общинския съветник и лидер на СДС в общината – Атанас Куковски за причинени не имуществени вреди в следствие на заканата за убийство срещу него. 

 Искът е срещу общинския съветник Ненко Костов и е в размер на двадесет хиляди лева. Куковски не се яви на делото. Той беше представляван от адвокат Гено Василев. Интересното е, че същият адвокат беше и на делото в Пловдивския административен съд, когато „Коалиция за Хисар” беше подала жалба да бъдат отнети правомощията на Ненко Костов. 

На делото дойдоха двама свидетели, които трябваше да защитават тезата на Куковски за нанесените му вреди. Това бяха Бойко Гавраилов и Петко Кисьов. 

 В иска си Куковски заявява, че страха, който изпитва, му пречи да посещава сесиите на Общинския съвет и да води нормален живот, както той, така и семейството му.

Делото беше отложено поради неявяване на свидетели. 

 Наш читател пише, че „Тракийски свят” отразява личните вражди между Куковски и Костов. 

Необходимо е да се обясни, че да си лидер на една партия и твоята „Коалиция за Хисар” да подава жалби до Централната избирателна комисия, до Административния съд в Пловдив, до Върховния административен съд, пак в Административен съд в Пловдив срещу легитимността на един съветник от Националния фронт за спасение на България, избран преференциално, не е лична борба. 

По същия път – ЦИК – съда мина и Политическа партия „ГЕРБ”, която също искаше да отстрани от Общинския съвет Ненко Костов. И днес лидерът и общински съветник Бойко Гавраилов се яви като свидетел на колегата си Куковски. 

 Да застанеш с името си срещу построяването на биоцентрала в Черничево за изгаряне на животински и растителни отпадъци, не е лична борба на Костов и Стеаменов, а борба за запазването на чистотата на един курортен град и околностите му.
Съдът насрочи ново дело на 28 юни 2016 година.

То ще докаже дали Ненко Костов като стои в заседателната зала на Общинския съвет в Хисаря срещу Атанас Куковски му нанася някакви вреди.

                                                                                                                         Тракийски свят

Предишна статия

Стив Джобс./на руски език/ 9

Следваща статия

Вижте най-живописните пътища в Европа!

Други интересни