Миромир е номер едно в Хисаря!/коментари/

Автор: Няма коментари Сподели:

Анонименmiromir

20 Май, 2016 | 22:21 

Каква ирония само. 

Момичето спечелила наградата Борислава е дъщеря на Ива Вълчева. В деня в който трябваше тя да обере лаврите за доброто си представяне в форума съсипват от критика нейната майка. 

Нямам думи! 

Браво на Борислава тя е много талантливо дете дано си постигне целите които си е поставила. А за Ива да кажем малко работи. Знаете ли колко много спонсори тя довежда за събора лятото и няма как да знаете защото тя не обича да парадира. 

И да ви напомня , че никой не е длъжен да ви прави събор който между другото се прави трудно. Много пъти тя е сигнализирала в общината за проблемите на Миромир но колко са се рашавали това не зависи от нея. Внесе докладна за проблема с Балтоните и се зае с тях въпреки страха. 

Я да видим колко от вас биха се изправили срещу тези глупаци. Много е лесно само да плюем по нея. Иве, не обръщай внимание на такива дребни душици. Главата горе……..

АнонименИрина Кирилова 

  21 Май, 2016 | 10:00 

Борислава, благодаря на г-жа Сакутова, че ми даде информация за теб, за да направим това хубаво интервю, което показа какво момиче има в Миромир. 

Животът е непредвидим, знай това. Никой не знае какво ще се случи след малко. Ще те удрят, но това трябва да те амбицира, за да постигнеш повече успехи. 

И ти ще ги постигнеш, вярвам в това. Спомням си, че когато с майка ти работихме в кабелната телевизия, ти дадоха светото кръщение, така че господ е с теб, не се плаши. 

И не забравяй, че камъните се връщат към този, който ги хвърля! Благодаря ти и не съжалявай никога за хубавото, което си сторила. А интервюто беше хубаво.

                                                                                                         Тракийски Свят

Предишна статия

Новата “Царица на розата” в Карлово!

Следваща статия

Жълт код за порои в 16 области за събота!

Други интересни