Каква заплати ще получават хората, които ще правят новия iPhone 7!

Автор: Няма коментари Сподели:

Тайванските компании, които работят за Apple, са започнали кампании за мащабно наемане на служители, които да работят по производството на новите iPhone 7, съобщава CNBC.

Производителят на електроника Foxconn, който има завод в Китай и работи по договор с американската корпорация, е пуснал на сайта си следната обява:

Foxconn Zhengzhou наема голям брой работници. Присъединете се към Foxconn, ако сте на възраст между 18 и 40 години. Месечна заплата: 3800 юана (около 580 щатски долара). Незабавно започване на работа”.

Нов iPhone идва с радикално нова визия. Ето как вероятно ще изглежда той

Нов iPhone идва с радикално нова визия. Ето как вероятно ще изглежда той

Все още не е сигурно кога устройството ще се появи на пазара

Това означава, че хората, които ще правят мобилните устройства, ще вземат заплати по-малки от единичната цена на един iPhone. В момента в официалния онлайн магазин на Apple моделът 6S, пуснат през 2015 г., се продава за 649 долара, а 6S Plus – за 749 долара. Вероятно първоначалната цена на S7 ще е още по-висока.

Тайванското дружество Pegatron, което също работи за Apple, е пуснало подобна обява. Местният Economic Daily News посочва, че компанията се подготвя за производството на новите смартфони от марката iPhone.

iPhone 6S или iPhone SE. Кой да изберете?

iPhone 6S или iPhone SE. Кой да изберете?

Подробно сравнение на техните характеристики

От изданието допълват, че за първи път азиатските фирми започват да наемат толкова рано персонал за пускането на новите продукти на Apple.

Според спекулациите подобно на предишните модели на американския гигант, смартфоните iPhone 7 и 7 Plus, който може да носи и името iPhone Pro, ще бъдат представени през септември. По-рано тази година на пазара излезе моделът iPhone SE.

https://money.bg

Предишна статия

Дантелени булки (СНИМКИ)!

Следваща статия

Алла Кушнир

Други интересни