Чудесните коментари от жители на Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

Анонимен                                                          Nero Caesar -прокуратор

04 Май, 2016 | 07:11 

“Членовете на комисията,особено Николай Марковски,като пенсиониран полицай, да бъдат много осторожни докато ровят из чувалите за декларацията на Ненко Костов.

Да пипат с ръкавици, докато ровят из чувалите, да не вземат да изровят без да искат декларацията на Пеньо Бойновски, па да я пратят на прокурорката Ваня Христева от районна прокуратура Пловдив, да провери има ли престъпление при подаването на декларацията му.

Ако тя не иска да открие престъпление, то нека зам.окр.прокурор Г. Г. се самосезира и той лично да извърши проверка, извършил ли е Бойновски престъпление, като е изпълнявал две изборни длъжности, после да минат през транспортната му фирма, получила около половин милион за транспорт без да е имал лиценз за това.

Цял живот облечените във власт крадци са викали дръжте крадеца!!!”

Анонимен


                                                                    ревизоро 

  30 Април, 2016 | 07:42 
“Крайно време е да разберем отношенията между фирмите на Атанас Куковски – Агрокомерс-98 и Строителната фирма- КОЕВ, изпълнила проекта на колонадата срещу дома на писателите. Говори се, че докато КОЕВ изработвал “фуражния завод” на калинката в Черничево, незнайно как му “задлъжнял”. Предполага се, че не е върнал или е вложил “надписаните” пари по проекта за други цели. Поради тази причина на Коев му е дадено изпълнението на колонадата за близо 900 хиляди лева. Да се направи ревизия, как и къде са похарчени един милион лева на данъкоплатеца за този навес от 10 колони, некачествена мозайка, менте на мрамор и има няма 100 кубика бетон с десетина чучура.”

Анонимен

                                                                 продължение 

  02 Май, 2016  | 08:56 
“И с вода от резервоара на военния санаториум, а не от извора при старата “Момина баня”.”

Анонимен                                                                       До Тони 

  02 Май, 2016 | 08:59 
“Големи злоупотреби са ставали при изпълнениета на проекта- канализацията на трите квартала. Хайде, Тони, отвори ги тия документи и виж как са употребени европейските пари!”

Анонимен                                                                         знаещ 

  03 Май, 2016 | 21:33 
“Оляха се! Затова ли накрая и Б К С работи там на тази колонада? Нено Костов да каже колко човека бяха заангажирани с колонадата и кой плащаше. Войводинова и Щерев да дават обяснения, първо пред ДАНС после пред народа.”

                                                                                           Тракийски Свят

Предишна статия

Колко пари усвои България за първите две години от новите Евро фондове?

Следваща статия

Върнаха маска за 3 000 000 Евро в Пловдив!

Други интересни