Задръствания от коли по „Хемус” и по пътя за Гърция!

Автор: Няма коментари Сподели:

От полицията съобщават, че е засилен трафикът по магистралата до разклона за Плевен и Велико Търново.

Пътният поток се регулира от полицейски екипи.

На 23-ти километър преди 12.00 часа е станала верижна катастрофа. Тя се е разминала без пострадали, информират още от полицията.

Движението в участъка от 40-ти до 42-ри км в платното за Варна се извършва само в изпреварващата лента. Мярката се налага заради авариен ремонт.

Интензивен трафик през „Кулата”, „Калотина” и Дунав мост

Интензивен трафик през „Кулата”, „Калотина” и Дунав мост

Интензивно е движението и на ГКПП-Станке Лисичково и ГКПП-Дуранкулак

По информация от органите на реда движението по изходите на София е натоварено. Полицейски екипи, които да регулират движението, са разположени на всички изходни артерии.

От вътрешното министерство подчертават, че по главните пътища и възловите места в страната е осигурено полицейско присъствие и контрол. Допълнителни екипи са разположени на участъците с интензивен трафик.

Движението за Гърция на българо-гръцките пунктове „Кулата” и „Маказа” е интензивно. От полицията уверяват, че за да бъде облекчен максимално пропускателният режим, е осигурен оптимален режим на работа на граничарите.

Кореспондентът на БГНЕС съобщава, че тапа се е образувала на главен път Е-79 на изхода на Благоевград в посока Симитли. Хиляди са се насочили към Банско, Сандански и Гърция.

https://news.bg

Предишна статия

На път сме да изгубим българската държава изцяло!

Следваща статия

СЕКРЕТ МИЛЛИОНЕРА! /на руски език – част 4/

Други интересни