Криминално – политическа приказка “Хунта”!/част 5/

Автор: Няма коментари Сподели:

 Най – активната и переспективна част от избирателите напусна Страната и продължава да участвува в економическото развитие, изпращайки финансова помощ.

За Властта това е голямо предимство, давайки и спокойствие с економически ръст едновременно.

Толкова леко днес се решават проблемите от различните представители на Властта.

По този повод Окуджава е казал: „Някога ние ще си спомним това и нямя да повярваме, че това се е случило с нас.”

Страната бе управлявана от различни хора – луди, политически маняци, източни тирани и номенклатурни кадри.

Правим извод, че живеем в абсолютно уникално време.

Това никога не е било. Другите държави ги управляваха чудовищни бандити, много по – жестоки от днешните, но такова крадливо племе, както сегашните управляващи не е имало никога.

Ако е рекъл ГОСПОД това време ще свърши. Не мислите ли, че когато хората, живеещи в тази Страна решат, че Властта е нелегитимна, и че законите се спазват само от „овцете”, а за Властта и върхушката винаги има монопол за кражба и лицензия за убийство, тогава законите не се спазват и Страната се превръща в организирана престъпна група с различни филиали…

И, разбира се мой читателю, трябва да си спомним, че има на този Свят истински ценности и закони. За да се върнем към истинските ценности трябва да премахнем съществуващите неистински.

Технологията е следната. Лежи на пътя загиналия от труда си кон, и даже е вече доста отдавна вмирисан и миризмата е невероятна. Този кон трябва да бъде премахнат и пътя – почистен.

Тези, които днес се наричат Държава, и от името на тази Държава вършат нарушения и всеки ден дескридитират съда, пресата, изборите, и всичко свято на този Свят.

Къде отидоха християнските добродетели? Когато отвътре се скъса, то лекции за доброто няма да чуеш. Ще чуеш нещо друго.

           Продължението следва.                                                                                             Владимир Захаров

Предишна статия

Хисаря – информационен център!

Следваща статия

“Beglik Tash” — the eye of Horus (Summer Solstice)!

Други интересни