НОВИЯТ ВЕСТНИК „ ХИСАРЯ ДНЕС” – брой 11.

Автор: Няма коментари Сподели:

            Излезе от печат брой 11 на вестник „Хисаря днес”

    На първа страница ще можете да прочетете статията със заглавие „Съдът отмени още една заповед на Ганева”. Има и два коментара на читатели, които изразяват своето мнение по обществени въпроси.

„Инж. Ненко Костов е общински съветник” – това е материалът на втора страница, който предизвика много коментари в сайта „Тракийси свят” и стотици прочитания. На тази страница се разказва още какво решиха съветниците на последната сесия. Има и обръщението на читател от Миромир към общинарите.

    Как една приемна майка отгледа едно дете в продължение на две години и взема още едно? Ще разберете от интервюто с Нина Димитрова от квартал Момина баня. На тази страница е отбелязано и Априлското въстание във Веригово, както и новината за излезлия  литератерен сборник „Извор” с произведения на хисарски автори.

     Четвърта страница е предоставена изцяло на почетния гражданин на Хисаря – Енчо Енчев, който стана на 88 години. Статията ни предложи доцент Сандю Бешев.

    Търсете вестник „Хисаря днес” по Реповете и в магазините на град Хисаря. Ще се опитаме вестникът да стигне и до кварталите на града.

                                                                                                             Тракийски Свят

Предишна статия

Доктор Сунь Сымяо!/на руски език/

Следваща статия

Летищата, от които се разкриват най-вдъхновяващите гледки!

Други интересни