Коментарите от Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

свидетел

20 Април, 2016 | 21:27

Защо отсъства от сесията Атанас Куковски????????? Според мен се срамува от постъпките си.

Анонимен!!!!!!!!!!!!!

20 Април, 2016 | 21:45 

Ха ха ха ха, Куковски и срам ,боже господи !!!!!!!!!!!!!!!Стрес – да, ама срам,ако Костов е бил на сесията, ще са е стрес, да знаете!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонименсрам

21 Април, 2016 | 07:35 

 Калинката стрес и срам, вие луди ли сте? Това не е Наско, на който партията събираше пари за стипендия да учи, срамежлив свенлив. Или онзи Наско чушкаря, които постоянно ревеше-Кощалака така, комунистите онака. Сега е жив дявол, идва при тебе моли ти се, извинява ти се, спечелва ти доверието, заблуждава те, че не е подъл човек, обръща се и веднага ти го набива. На скоро го гледах в съдебно заседание, какъв изпечен лъжец е станал. Показаха документи с негов подпис, запитан пред съдията, най нагло излъга, че това не е неговия подпис. Не може цял живот да лъже, хората вече са нащрек. Ще разберат, що за човек е.

Анонименмутовски

21 Април, 2016 | 10:51 

 Капака на сесията беше отговора на председателя на Общинския съвет на зададения към него въпрос от д-р Мутовски. Г-н Мутовски, да поиска протокола от Валя и да прочете внимателно отговора и ако не го е разбрал,да продължава да посещава сесиите,като задава въпроси и отговори уличаващи самия него. Предписание: по честа употреба на гинко билоба.

АнонименИма ли връзка?

21 Април, 2016 | 12:03 

 Министър- председателят говори за корупцията във фонд “Земеделие” по една телевизия. И на другия ден – Куковски го няма на сесия. На Порожанов – шефът на фонда му се клатят краката. Къде ли е бил Куковски? Да не би да спасява нещо?

АнонименЗащо?

21 Април, 2016 | 12:11 

Защо каквото стане в тази община, все има връзка с калинката? Бил представлявал общината в Местна инициативна група. И като искат да я закрият, точно тогава него го няма на сесия. Недей така, бе човек! Не бягай от отговорност! Знаеш да съдиш хората, а не можеш да дадеш отговори за едни пари, дошли от Европа.

Анонимен900

21 Април, 2016 | 12:20 

  900 дка изгубена общинска земя по десет лева на декар. А сега – 900 лв. за декар лозе. За 900 дка – без търг и без конкурс и пак на познатото нам лице. А сега по 900 лв. Хич не мога да смятам. Я сметнете колко ще загуби общината за 10 години?

АнонименЗащо

21 Април, 2016 | 14:55 

 Защо никой не пише за анекса на договора с теленор, подновен за още 10 години от Ганева? По кой закон са тези анекси и ние искаме такива анекси? Защо аз през 3 или 5 години ще ходя на търг да се натдавам с някои? Нищо не пишете в този сайт. А бе хора на вас ясно ли ви е,че през изминалите 4 години Ганевата чета е правила каквото си иска. За едни е можело всичко, а другите да го духат. Толкова злоупотреби има да излизат. Сега на тази земя й се променя предназначението от пасище мера за други нужди,другите пасища и мери ги владеят калинките,тогава къде да си пасят животните балтона и другите животновъди???

Анонименмодела КОЙ

21 Април, 2016 | 15:15 

 За МИГ- местна инициативна група не ми се говори, че ако извадя едно решение на предишните старейшини,целият град ще падне от коня. Бедното алчно дете израснало без баща пак е начело.Не мога да повярвам как са се гласували единодушно тези докладни. Сигурно част от съветниците са спали. Аз се чудя, защо дядото на калинката разправя по града, че тяин Наско командва целия град.!!!

Анонимендо 8 и 9

21 Април, 2016 | 16:49

Та ние точно от този сайт научихме всички поразии на четата. Казаха ми, че тия от сайта четат коментарите и ще научим и за Теленор. А на №9 мога да кажа, че аз го намерих това решение. Може и да го изпратя на адреса на сайта.

АнонименГРУ

21 Април, 2016 | 18:36 

Неотдавна тук се написа, че едно шейретче и едно пиле, пеят където трябва така, както Лили Иванова на Златният Орфей…..и продължават да ги баламосват, че са “защитени свидетели“…….докато……малко търпение….

АнонименЕй

22 Април, 2016 | 11:33 

Тоя Коста чужденеца не се научи кога се пише “й” и това си е …

Анонименстарейшина

22 Април, 2016 | 16:47 

 Каквито сесиите, такива и коментарите! Пълна селяния. Мутовски питал Гатьо, ами като го пита що не каже за въпросните 900 дка как гласува БСП? Как придоби бръснарския салон и не беше ли съветник тогава? И друго,ама друг път за него. Ма много сме честни, бейй! Честни,та чак смешни! Кога в хилядолетната хисарска история е имало зам.председател на заплата. Само патрицията Нелли,други не. Кога БСП е било в коалиция с ГЕРБ и СДС? Само при бачо Пено.Чудо,чудо,чудо.Като погледне човек из Хисаря,само едни ангели са останали. А другите са едни мръсници, плужеци,ренегатьовци и предатели. Сал един Пено ни е станал като пътеводна звезда да ни свети от незаконния гараж. Съветници и сесии, някои дори не могат и да гледат умно. За багажа не питаме.

                                                                           Тракийски Свят

Предишна статия

Летищата, от които се разкриват най-вдъхновяващите гледки!

Следваща статия

«Тициан фотографии» Феликс Надар!/на руски език/

Други интересни