Нови модели на Honda, специално за Европа!

Автор: Няма коментари Сподели:

По време на предстоящото през месец март тази година, автомобилно изложение в Женева, японците от Honda ще представят няколко нови модела, които ще се продават на европейските пазари. Едната от премиерите, която публиката в Швейцария ще види първа, е прототип на новото поколение хечбек Civic. Пускането на серийната версия е планирано за началото на 2017 година. Автомобилът ще се произвежда в завода на марката във Великобритания, откъдето ще се експортира, както за пазарите в Европа, така и за тези в САЩ.

Honda Clarity Fuel CellОще нещо интересно, което ще видят европейците е представената миналата есен в Токио, водородна кола Clarity Fuel Cell. Според пресслужбата на Honda, благодарение на оптимизиране на скоростната кутия, инженерите са успели да създадат интериор, в който безпроблемно се побират петима души. Размерът на горивните елементи и тези на целия енергоблок също са намалени и сега целия силов тракт е с размерите на стандартен V6 двигател с вътрешно горене. Clarity Fuel Cell ще може да изминава с едно зареждане разстояние от 700 километра.

Honda NSXПрез 2016 година европейските фенове на марката ги очаква още един култов модел. Става дума за суперкара NSX, който на Стария континент ще се продава под марката Honda. Моделът ще е доста сходен с Acura NSX, но ще се различава леко по задните стопове, които ще са сходни с тези от първата генерация на японския суперкар. Honda NSX ще се оборудва с V-образен шестцилиндров битурбо двигател и с деветстепенна роботизирана скоростна кутия.

http://fakti.bg/avto

Предишна статия

Българският мед е с най-високо качество!

Следваща статия

Коя е Ирина Бокова?

Други интересни