0 до 100 км/ч отнема по-малко от 6 секунди.

Автор: Няма коментари Сподели:

X-шестица за бедни

На автосалона в Ню Делхи се състоя премиерата на концептуалния кросоувър XUV Aero, чиято серийна версия ще се превърне във флагмански модел на индийската компания Mahindra&Mahindra, съобщава IndianAutosBlog. Всъдеходното купе има амбициите да бъде евтина алтернатива на BMW X6 или Mercedes-Benz GLE Coupe.

XUV Aero се отличава с характерния за индийските естетически разбирания пищен дизайн. Предницата напомня донякъде предишното поколение Suzuki Vitara, а задните врати се отварят противоположно на посоката на движение.

Впечатление в интериора на индийския кросоувър правят кожената тапицерия на салона и волана, “самолетните” превключватели на арматурното табло, металните декорации и цифровите уреди.

XUV Aero има турбиниран двигател mHawk с мощност 210 к.с. От Mahindra&Mahindra не съобщават стойността на въртящия момент и го определят просто като “висок”. Според индийците ускорението от 0 до 100 км/ч отнема по-малко от 6 секунди.

Съдбата на серийната версия все още е под въпрос, тъй като ръководството на компанията все още не е взело окончателно решение за него. Представители на Mahindra&Mahindra подчертават, че бъдещето на всъдеходното купе зависи в много голяма степен от реакцията на публиката на изложението в Ню Делхи.

http://fakti.bg/avto

Предишна статия

Вижте извънземните дървета!

Следваща статия

Охраната на въздушното пространство на България!

Други интересни