Alfa Romeo.

Автор: Няма коментари Сподели:

Известната италианска марка Alfa Romeo представи през 2014 г. амбициозен план, като обеща в продължение на четири години да представи осем нови модела и да увеличи годишните продажби от 74 000 до 400 000 автомобила.

Седанът Alfa Romeo Giulia дебютира през юни 2015 г., кросоувърът е на пътни тестове, а какво става с останалите шест автомобила? 

Добре информирани източници отговарят: концернът FCA е уверил инвеститорите си вчера , че стратегията не е променена, но продуктовата гама няма да бъде завършена през 2018 г., а през 2020 г., пише Auto Motor und Sport.

Публиката очаква от Alfa Romeo голям и средно голям кросоувър, два компактни модела (един от тях най-вероятно ще замени Julietta), голям спортен седан и роудстър. В скоро време ще бъде обновен хечбекът MiTo.

Първият в историята на марката Alfa Romeo кросоувър видяхме за последно през лятото на 2015 г. под прикритието на каросерията на компактния Fiat 500L. Твърди се, че продажбите на SUV-а в Европа ще започнат по-късно тази година. 

Мениджъри от FCA обясняват забавянето на плановете с проблемите в Китай, където властва икономическа несигурност. Alfa Romeo реши да се фокусира върху пазарите в Европа и Северна Америка, както и върху развитието на глобална дилърска мрежа. 

Инвеститорите са научили, че разработването на хибридни и електрически модели е в разгара си. Давайки си сметка за факта, че представянето на Giulia бе многократно отлагано, лесно може да се предположи, че датата на премиерата ще бъде променена още веднъж.

https://money.bg

Предишна статия

Путин – Ленин!/на руски език/

Следваща статия

Айсбергът на корупцията!

Други интересни