КОЙ унищожава Земята?

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                                    https://www.youtube.com

Историята на филма започва в Сан Диего, Калифорния, където голям брой учени и журналисти се събират на конференцията, организирана от Американската асоциация за научен прогрес (ААНП). На конференцията се разглеждат редица въпроси, свързани с геоинженерството или изкуствената модификация на климата. 

На нея присъстват продуцентът на филма Майкъл Мърфи, журналистът Стюърт Хоу и соларният инженер Дейн Уигингтън. Неудобните въпроси на последния, поставени към някои от водещите геоинженери на конференцията, разкриват доста шокиращи факти. 

Конкретно е поставен въпросът за огромните рискове, свързани с намеренията на геоинженерите да бъдат разпръснати в стратосферата милиони тонове фин алуминиев прах за борба с глобалното затопляне.

Отговорът на геоинженера Дейвид Кейт е повече от шокиращ! Оказва се, че относно вредните последици на алуминия върху околната среда и човешкото здраве, не са правени никакви съществени проучвания! Самият Дейвид Кейт признава, че е възможно да бъдат открити някои страшни неща във връзка с разпръсването на алуминий! Истината обаче се оказва още по-страшна!

Оказва се, че предложенията и намеренията на геоинженерите за разпръсването на милиони тонове фин алуминиев прах, се осъществявават в момента и са били провеждани в течение на много години !!! 

Още през 1991 г. на самолетната компания „Хю“ е бил отпуснат патент No. 5.003.186 за метод за модификация на климата, наречен „Стратосферно засяване с Велсбах материали за намаляване на глобалното затопляне“ (Stratospheric Welsbach Seeding For Reduction Of Global Warming). Патентът може да изтеглите от следните линкове:

www.sciechimiche.org/scie_chimiche/images/stories/Download/usp_5003186.pdf

http://gators911truth.org/PDF/welsbach-seeding-Patent.pdf 

Патентът описва метод за разпръсване в стратосферата на алуминиев оксид (Al2O3) и ториев оксид (ThO2), на разстояние от 7 до 13 км. над земната повърхност, с големина на металните частици от 10 до 100 микрона! 

За съжаление, броят на отпуснатите патенти от Американското патентно ведомство, свързани с различни методи и средства за модификация на климата, са толкова много, че е трудно да бъдат изброени! Заслужава обаче да споменем патент No. 5.286.979, наречен „Метод за абсорбиране на ултравиолетовата радиация чрез разпръсване на меланин“ (Process For Absorbing Ultraviolet Radiation Using Dispersed Melanin), отпуснат на 15.02.1994 г. 

Патенът подробно описва множество методи и патенти за разпръсване на меланин, един от които е чрез полимерни частици с големина от 0.5 до 50 микрона! Точното име на съставените от меланин полимерни частици е метилметакрилат-етиленгликол-диметакрилат-кополимер (methylmethacrylate-ethyleneglycol-dimethacrylate-copolimer)! 

Случайно ли е тогава, че заболяванията от рак на кожата през последните 2 десетилетия отбелязаха астрономически скок в световен мащаб след като хората по целия свят са били пръскани в продължение на години с полимерни и други композиции, съдържащи меланин?! 

Но истината се оказва още по-страшна! Защото, още от края на 2-та световна война започват да се разработват методи за модификация на климата и използването им за военни цели! Във филма „С какво ни пръскат от небето?“ Дейн Уигингтън изтъква това факт и специално споменава супертоксичното вещество „Оуриндж“ (Agent Orange), използвано от американските военни по време на войната във Виетнам! 

Това вещество е било разпръсвано чрез самолети в огромни количества (вероятно хиляди тонове) над непроходимите джунгли във Виетнам, за да предизвика изсъхване на дърветата и оголване на джунглите, където са се укривали виетнамските партизани! 

И до ден-днешен обаче населението, живеещо в териториите, над които са били провеждани тези безчовечни аерозолни операции, страда от генетически увреди и малформации, предаващи се от поколение на поколение!

Но какво да кажем за провежданите в пълна секретност днес аерозолни операции навсякъде по целия свят, чрез които се разпръсват тонове високотоксични и радиоактивни вещества като алуминий, барий, стронций, торий, кадмий, магнезий, титан, цинк и мн. др.? Това война ли е? И срещу кого? 

Срещу глобалното затопляне? Срещу промените в климата? Филмът „С какво ни пръскат от небето?“ дава отговор на всички тези въпроси, но за повечето зрители той ще бъде истински шокиращ! 

Да, това е война! Тиха и тайна война! Но не срещу глобалното затопляне, нито срещу промените в климата, а война срещу цялото мирно човечество! 

Image title

Война срещу обикновените хора, обикновените граждани! Журналистът Джереми Рот-Кушел заявява в края на самия филм, в светлината на разкритите факти и доказателства: „Очевидно тази война е срещу всички нас!“.

Световният елит (Илюминати) срещу цялото мирно човечество !!! Вярно ли е това? Може ли да бъде вярно? Не си ли измисляме? Не си ли фантазираме твърде много? Съвсем не! 

Това, което трябва да направим, е просто да си отворим очите и да приемем истината такава, каквато е! Защото програмата за депопулация и изтребление на световното население е написана върху камък, и то гранит! 

Тази програма е обявена пред света и всеки може да я види и прочете! Издълбана е върху четири огромни гранитни плочи на 8 различни езика! 

Съдържа 10 заповеди към човечеството след Апокалипсиса! Това са т.нар. напътствени плочи, намиращи се в щата Джорджия, окръг Елбертън! 

Този мега-окултен монумент е бил открит на 22 март 1980 г. като заявката за неговото строителство дошла от неизвестна и тайна група богати граждани! 

И макар че липсват преки доказателства за поръчителя на този монумент, първата заповед ни разкрива напълно неговия характер: „Населението на земята не трябва да превишава никога 500.000.000 души“! 

Казано с други думи, повече от 6 милиарда човешки същества трябва да бъдат ликвидирани! (Google, YouTube: Georgia Guidestones)

Ето какво казва бившият сенатор от Аризона Карен Джонсън по повод интервюто, което дава на продуцента Майкъл Мърфи за филма „С какво ни пръскат от небето?“:

„Току-що получих този доклад и го намирам за изумителен, защото въздухът трябва да съдържа максимум 2 ppm алуминий, а в доклада пише, че съдържа 39.000 ppm! Това е астрономическо количество! Барият също е с много високи нива! Това е далеч над допустимите норми за тези вещества! А ние ги дишаме и те падат върху нас! Хората се чудят защо здравето им отслабва, защо все по-често прибягват до бърза помощ, защо трудно дишат, защо боледуват от Алцхаймер! И това е планирано от един малък елит! Не ме е грижа как ги наричат, конспиратори или Илюминати, наричайте ги както искате! Но тези хора не се интересуват от обикновения гражданин! Те се грижат само за себе си, за алчността си, за властта си и ако успеят да елиминират две трети или три четвърти от земното население, това ще е идеално за тях! В такъв случай няма да има толкова хора, за които да се грижат и безпокоят! Точно така стоят нещата! И това е изключително тревожно и плашещо!“.

Но, чуйте какво заявява Дейн Уигингтън относно получените резултати от проби, взети за анализ от едно малко изкуствено езерце, намиращо се в неговото имение в една девствена местност, на километри разстояние от магистрали и всякаква производствена дейност:

„Един ден, след няколко денонощия интензивно аерозолно пръскане, видях как на повърхността на езерцето се образува един тънък слой и след като направих анализ на водата, се оказа, че съдържа алуминий и барий! Година и половина по-късно съдържанието на алуминий в езерцето бе вече 375.000 ppm! Водата му бе станала буквално токсична! Със сигурност можем да заявим, че това, което наблюдаваме в небето съответства напълно на изложеното в многобройните патенти (по геоинженерство)! Откритите в околната среда вещества съответстват също на веществата, описани в тези патенти! Преди пет години не беше така! Тези огромни стойности се натрупаха за последните години! В някои случаи дори имаме увеличение от 50.000 % за пет години! Например, допустимото съдържание на алуминий е 7 ppm, което също е високо, но за пет години са отчетени стойности, превишаващи 50.000 % нормата! За този период станахме свидетели на драстични промени!“. 

А какво причинява алуминият? И колко токсичен е той за човека и човешкото здраве? Нека чуем изказването на някои учени-специалисти и изследователи, интервюирани за филма:

Д-р Лени Тайм:

…Считам, че главният токсин в химическите следи е алуминият. Резултатите, които получихме от пробите от планината Шаста, са крайно смущаващи! 

…Когато алуминият е в състояние на окис и попадне в организма, той формира една плака в артериите на човека, която е животозастрашаваща! Когато в околната среда се изхвърлят вещества, които не трябва да бъдат там, възникват много сериозни проблеми! Алуминият е изключително опасен за биологичните системи! 

Попадайки в тях, той не ги напуска докато не ги разруши! Ето защо, когато алуминият се натрупа в организма с течение на времето, причинява сериозни неврологични заболявания, защото се натрупва под формата на окис, който човешкият организъм сам не може да изведе навън! 

Д-р Тами Л. Борн: 

В основата на всяко едно заболяване е влиянието на определени токсини, а за алуминия е известно, че причинява рак! Той остава с години в човешкия организъм!

…Крайно обезпокоително е, че вкарването на повече токсини в околната среда увеличава риска и броя на заболелите от рак! Никой човек не го заслужава! Жалко е, че отговорните лица са одобрили разпръсването на алуминий в природата с някаква уж благовидна цел, докато в същото време причиняват много по-голяма вреда! 

Д-р Джеймс Рота, зъболекар:

Алуминият е токсичен и има кумулативен ефект. Днес знаем, че поемаме големи количества от него чрез въздуха и водата, така че той се натрупва в нас. Ето защо, фактът, че огромни количества алуминий се разпръсват в околната среда, както ти спомена, е изключително тревожно и плашещо! Всички, които сме правили изследване по този въпрос, сме наистина загрижени за липсата на информация и че това се случва! Алуминият е токсичен! 

Знаем го със сигурност! Относно нивата на токсичност може да се разисква, но имайки предвид неговия кумулативен и синергичен ефект, трябва да заключим, че идеята да се разпръсва в атмосферата е доста лоша! Особено като вземем под внимание големите количества! Освен това, световните научни организации все повече подчертават вредния ефект на тежките метали и токсините, които поемаме чрез храната и въздуха!

Карен Джонсън – бивш сенатор от Аризона:

„…Заболеваемостта от Алцхаймер се увеличи рязко през последните години и връзката с натрупването на алуминий в мозъчните клетки е очевидна! Почти във всяка една фамилия има възрастен, болен от Алцхаймер! А това е една страшна болест! И едва ли причината е в алуминиевите кутии, от които пием газирани напитки. Баща ми почина от Алцхаймер, но никога не е пил газирани напитки от алуминиеви кутии, така че това обяснение не звучи правдоподобно!“.Image title

Но, истината се оказва дори още по-страшна! Вярвате или не, доказателствата сочат, че този малък елит от психопати, наречен Илюминати, е планирал да постави под пълен контрол всички хора на планетата и за тази цел провежда тихомълком един зловещ план на унищожение естествените семена и растения, от които човечеството се е изхранвало векове наред! 

Вече не е тайна, че години наред учените под контрола на Илюминати осъществяват генна модификация на семената, растенията и животните, а чрез ваксините и други средства успешно манипулират човешките гени – Светая-Светих на човешкия организъм! 

Но малко хора все още знаят, че на 01 септември 2009 г. (09/01/2009) е бил отпуснат патент под No. 7.582.809, на Министерството на земеделието в САЩ, в който се описва метод за внедряване в генома на растенията на специален ген, който да ги прави устойчиви на високите нива алуминий в почвата и въздуха! 

Патентът се нарича Sorghum Aluminum Tolerance Gene и може да бъде свален от долните линкове, които съдържат също и друга важна информация: 

http://www.freepatentsonline.com/7582809.pdf

http://gators911truth.org/PDF/What-in-the-World-GEOENGINEERING.pdf

http://ddr.nal.usda.gov/handle/10113/35879

http://ddr.nal.usda.gov/bitstream/10113/35879/1/IND44285046.pdf 

Всичко това е много добре разкрито във филма „С какво ни пръскат от небето?“, който ни отвежда за кратко време на Хаваите, във фермата за производство на екологично чисти продукти на едно местно семейство. Оказва се, че дори този райски кът на земята не е пощаден от глобалната програма за аерозолно стратосферно геоинженерство! 

Ще чуете много лични свидетелства и ще видите факти, които са наистина покъртителни! Ето какво заявява по този повод Майкъл Мърфи пред събранието на група жители от острова:

„Приятели, тези хора се правят на богове! Правят се на богове! Манипулират климата и разпръсват отрови в атмосферата! Те искат да манипулират всичко, растенията, дърветата, дори океана! Тази вечер се надявам да видите проблема, такъв какъвто е! Защото съм категорично убеден, че преживяваме една истинска криза! Наистина съм убеден! 

Геоинженерите предлагат да изсипят в атмосферата 10-20 милиона тона алуминий! А какво причинява алуминият? Той променя pH на почвата, което е фатално за растенията! Също така е изключително вреден за здравето на хората! А наистина ли го правят? Нека ви кажа тогава какво открихме. Разполагаме с множество доказателства, според които това наистина се случва!“. 

Темата за огромните количества алуминий, разпръсвани в атмосферата по целия свят, и генното модифициране на семена с цел създаване на устойчиви на алуминий растения, е допълнително развита във филма, който ни показва и кадри от проведения в Белгия през 2010 г. Първи международен симпозиум относно химическите следи. 

На този симпозиум се събират редица учени, специалисти, политици, журналисти и активисти от цял свят, за да обсъдят детайлно проблема с аерозолните престъпления на елита и да изработят стратегия за борба и съпротива с неговата чудовищна политика. Нека чуем някои покъртителни изказвания!

Майк Мърфи:

„Хората, които имат власт, контролират всичко! Те контролират пазарите, нас самите, а сега и климата! И могат да използват този контрол за военни цели! Модифицират също и естествените семена, които Бог е създал! 

Те прилагат диалектическата теория на Хегел – проблем, реакция, решение. Създава се проблем с разпръсването на огромни количества алуминий, така че растенията започват да умират. Тогава компанията Х заявява: „Хей, хора, не получавате добив от вашата реколта! Продукцията ви се съсипва! Но ние имаме решението! Разполагаме със семена, които ще дават реколта в тази обстановка. Това, което трябва да направите, е да почнете да купувате от нас!“.

Загрижени сме за факта, че тази програма може би цели унищожението на естествените растения и тяхното заместване чрез устойчиви на алуминий ГМО семена. Може би мнозина вече знаят, че идваме от Хаваите, където снимахме в продължение на една седмица. Беше невероятно пътешествие! Хората там са загрижени, че наблюдават омекване на кората на кокосовите дървета и че това явление е вероятно част от една цялостна програма за унищожение на всичко естествено в растителния свят, така че ГМО продуктите да станат единственият начин за оцеляване и препитание“. 

Последните действия на невероятния филм „С какво ни пръскат от небето?“ се развиват във Вашингтон, столицата на най-могъщата държава в света, която е и водещата страна в провеждането на глобалната програма за аерозолно стратосферно геоинженерство. Заключителните сцени обаче, снимани в Американския Конгрес, представят една много тъжна и страшна картина! Сами ще станете свидетели на невежеството на американските конгресмени и сенатори по въпроса за аерозолните операции!

 Дали това е едно реално незнание или под привидната незаинтересованост се крие едно страшно лицемерие, всеки зрител трябва сам да прецени за себе си! Но какъвто и да е отговорът, едно нещо е напълно ясно – тези високопоставени личности са марионетки, обслужващи изцяло интересите на истинските реални господари във Вашингтон и целия свят! И това важи не само за Американския Конгрес, но и за всички парламенти на всички държави по света! Включително България! 

Завършвам тази презентация със заключителните думи на журналиста Джереми Рот-Кушел: 

„Очевидно тази война е срещу всички нас! И ние всички сме заложници в нея! Хората, които са се клели да изпълняват и защитават Конституцията, не само знаят какво се случва, но и сами участват в събитията! Затова всички ние трябва да се изправим и да бием тревога! Защо се трови водата?! Защо се трови почвата?! Защо се увеличават заболяванията от натравяне с алуминий, който засяга всичко живо?! Затова всички имаме дълг да се изправим и да бием тревога, да бъдем добре информирани и да спрем този геноцид заради нас самите и заради нашите деца! Това е съдбоносен момент в нашата история! Като разумни същества трябва да решим дали да живеем на колене докато сме пръскани отгоре и тровени всеки ден, да живеем с постоянен страх, или да се изправим и да живеем като свободни хора, търсейки истина, справедливост, мир и свобода за всички Божии деца!“.

Към тези завладяващи слова добавям и призивите на Майкъл Мърфи и домакина на международния симпозиум в Белгия: 

„Станете активист! Разпространете тази вест с неуморни усилия!“. 

“Пръскат ли ни от небето? Пръскани ли сме били досега? Имат ли намерение да продължават да ни пръскат? Какво ще направим по проблема? Как ще се справим с него? Как ще го спрем? Аз знам отговора. Има само един, който може да го спре и вие знаете кой е той! Вие сте този човек! Вие! Вие сте човекът, когото сте очаквали!”

Майкъл Мърфи, 2010 г.

http://www.voininatangra.org

Проект Like Finance

Предишна статия

Мъж откри безценно древно съкровище!

Следваща статия

ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ОСТАНА БЕЗ СЕКРЕТАР!

Други интересни