Коментар от бай Славчо!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                 Бай Славчо

14 Януари, 2016 | 20:31

„Само не се разбира защо в статията Пено Стоянов Бойновски се разглежда все едно е някакъв самостоятелен политически субект, а не произхожда и не е предложен от една конкретна политическа сила, която си има име, но не и самостоятелно вземащо решения ръководство.

Явно БСП все още се командва от горното лице, което привидно се е оттеглило от ръководството и.

Задкулисието така се е загнездило в тази организация, че ще я затрие.

Именно затова марионетките не смеят да оттеглят този човек от ОИК. А е толкова просто. Нека го направят. Нищо няма да им се случи.

Най-много да добият малко авторитет. През цялата предизборна кампания се говореше, че бившето ръководство не се бърка и не влияе върху тези млади и прогресивни хора.

Кой знае така ли е или не е. По-скоро досегашната им дейност показва друго. Пълно вмешателство или по-скоро не вмешателство, а направо задкулисно ръководене на партийната организация от старите лица.

Няма никакви индикации, че има ново ръководство. БСП тотално губи авторитета си в последно време, но явно това никого не тревожи.

А не трябва много. Просто Пено се елиминира. Но затова трябва дупе и пипе, както каза навремето ген. Славчо Трънски.

Ако има предсрочни избори за Общински съвет БСП ще е най-губещата партия, защото по едни неясни причини сама си причини това, което и враговете и не са мечтали.

В историята има достатъчно примери как жаждата за власт и алчността, високомерието и прекомерното самочувствие са докарали достатъчно беди на различни политически субекти.

А сега просто трябва да се намерят заинтересувани по закон лица, които да подадат една жалба.

Пък каквото сабя покаже. От това по-лошо едва ли може да стане. В крайна сметка на нашата хубава община и трябва цялостно политическо и морално обновление.

Дано се намери някой здравомислещ местен политик с топки.

С него сме.”

Предишна статия

Коментар “ЦИК е на ход”!

Следваща статия

България днес и утре!

Други интересни