Какво казва “Оракула от Делфи – 2”!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

“Общинската администрация начело с Кмет, Зам. кмет и Секретар трябва да покаже, как, за какво и по нареждане на КОГО са похарчени 850000 лева. 

Да се разграничи от тази предшестваща, престъпна среда. Сигнал до Прокуратурата например, връзките за тази институция са налице във административния капацитет на някой можещи личности работещи активно с престъпността. 

Да се потърси отговорност за превишени права на управляващите от кмет до секретар, иначе няма как да работи тази Община Хисаря, и е невъзможно в тази кал, да се използва човешки ресурс за прозрачно управление. 

В момента “Кипи и ври” от компетентен капацитет в общината, има личности с “невероятен административен капацитет”, достойни да се кандидатират за поста Главен секретар на” ЮНЕСКО” или защо не ООН. 

Същите тези “толкова компетентни”, административни личности не се разграничиха, от НЯКОЙ в това управление, нито пък от предишното. 

Добре бяха в старото управление, но сега мълчат, като “комунисти на разпит”, пак ли по същия начин и със същите тези хора ще се управлява Община Хисаря, със мълчанието си да дават съгласието за корупция. 

Връзките със прозрачността на управление е проблема, другите връзки ги има в Интернет…

ЮНЕСКО, ООН, ВАС, Прокуратурата, Полицията, министерствата и не правителствени организации и всички други институции, които са нужни по един или друг начин НА НЯКОГО ДА ПРАВИ КАРИЕРА НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. 

Също има и организации като “ОЛАФ”, “АМНЕСТИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ”, “БИВОЛЪ” и много други които рядко се споменават.”

Коментар към статията “Нено Жутев вече не е секретар на община Хисаря!”

Image title

Предишна статия

Корупция и власт.

Следваща статия

ЩЕ ИМА ЛИ НОВИ ИЗБОРИ В ОБЩИНА ХИСАРЯ?

Други интересни