НИМХ: Днес ще бъде предимно слънчево, максималните температури ще са между 11° и 16°.

Автор: Няма коментари Сподели:

Снимка: Информационна агенция “Фокус”

Снимка: АФПСнимка: Информационна агенция "Фокус"Снимка: АФПСнимка: Информационна агенция "Фокус"Снимка: Информационна агенция "Фокус"Снимка: Информационна агенция "Фокус"Снимка: Информационна агенция "Фокус"Снимка: Информационна агенция "Фокус"Снимка: Природен парк "Витоша"Снимка: Информационна агенция "Фокус"

 Днес ще бъде предимно слънчево. Ще продължи да духа слаб, на север от планините и в Източна България умерен вятър от юг-югозапад. Максимални температури между 11° и 16°, само в крайните северозападни райони, където има мъгли, ще останат по-ниски от 5° до 8°, в София около 13°.

Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология(НИМХ) към БАН, съобщи за Агенция “Фокус”дежурният синоптик Христо Христов. Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 9° и 13°. Вълнението на морето ще е около 2 бала. Температурата на морската вода е 5°- 8°.

В планините ще е ветровито, ще духа силен до бурен югозападен вятър. Ще е предимно слънчево. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 3°.

www.focus-news.ne

Предишна статия

Тува не вземаше пленници!/на руски език/

Следваща статия

Случилото се в Кьолн за нас е ежедневие!

Други интересни