Въпреки опитите на шофьора и напъните на премръзналите граждани, превозното средство не успя да потегли от спирката!

Автор: Няма коментари Сподели:

Гражданите вече имат възможност да тренират на открито и да съчетават полезното не само с приятното, но и със здравословното. Непочистените преспи в населените места водят до сериозни закъснения на градския транспорт, а понякога дори се налага хората да бутат автобусите. С това освен настинка, те могат да имат късмет да си докарат и мускули. 

 

Получихме видео от Бургас, където ситуацията е такава. Кадрите са от 4 януари, около 9:00 ч. 

 

“След като пътниците се качиха, вратите се затвориха, но автобусът не успя да потегли. Шофьорът направи няколко неуспешни опита да потегли, но поради натрупалия се сняг само форсираше и задницата на автобуса поднасяше. След около 7-8 неуспешни опита шофьорът слезе, за да огледа гумата. Извика от отсрещната спирка служители по чистотата. От тях дойде само една жена. Шофьорът започна да рине сняг. После пак се качи, пак форсира гумата… И това се повтори 3 или 4 пъти. Всички пътници слязохме от автобуса и някой от мъжете решиха, че биха могли да помогнат като бутат автобуса. Това се вижда и на клипа, но без успех. Според мен, проблема не беше в градския транспорт, а в непочистената пътна настилка.”

 

Всичко това споделя пред Gospodari.com жената, заснела видеото. Апелираме към българските общини изкъсо да следят фирмите, отговарящи за снегопочистването и поддържането на пътищата, защото не е нормално педя-две сняг да блокират движението!

http://gospodari.com/

Предишна статия

Звездни войни 7.

Следваща статия

Ще направят ли ревизия на “Овергаз” и Сашо Дончев?

Други интересни