Руски бомбардировачи сринаха със земята сборище на политкомандири на ДАЕШ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Бомбардировачи Су-34 на руската федерация са нанесли удари по здание, в което са се събрали политкомандирите на ДАЕШ. Обектът се е намира недалеч от сирийския град Рака, столицата на фанатиците. Данни за атаката е предоставила сирийската опозиция, съобщи tvzvezda.ru. Потвърждение на удара има и от представителя на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.Той отбелязва,че представителите на сирийската опозиция продължават да предоставят на руското командване данни за обектите на ИДИЛ.

“В понеделник представители на един от отрядите на сирийската опозиция, действащи в северо-източната част на страната, ни предадоха информация за планирана среща на политкомандирите на ДАЕШ в околностите на град Рака”, каза генерал-майорът. Зданието е било унищожено от авиобомби в момента, в който вътре са били командирите на терористите, допълва още военният.”В продължение на две седмици беше организирано наблюдение на района от въздуха. След като получихме потвърждение за присъствието на главатарите на ДАЕШ на мястото на срещата, самолетите Су-34 нанесоха удари. След пряко попадение зданието е унищожено”, допълни Конашенков.

За изминалите две седмици руските самолети в Сирия са извършили 121 бойни полета над 424 обекта на ИДИЛ в градовете Алепо, Идлиб, Латакия, Хама, Хомс, Дамаск, Дараа, Рака и Дейл- з-Зор.

Превод: БЛИЦ

http://www.blitz.bg/

Предишна статия

Ловните стопанства се сдобиха с луксозни джипове!

Следваща статия

Вадим Зеланд!/на руски език/ – 3 част.

Други интересни