А дали е така, кой ще ми каже!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Говори се, че един кандидат – кмет, който загубил изборите още на първи тур, искал да се самоубива.

Говори се, че бившият кмет на общината – Пенка Ганева, която е вече общнински съветник, е много сърдита на народа. Според нея народът не я оценил колко много е направила за тези четири години. Изглежда все още не е осъзнала заради кого загуби изборите. Тя се заканила, че повече няма да остане в тази община.

Говори се, че съветник от ГЕРБ искал да се откаже от Общинския съвет и да не бъде съветник през този мандат. Ако и Ганева се  откаже, както се говори, ще станат двама напуснали от ГЕРБ. Местата им ще се заемат от следващите в листата.

Говори се, че голям страх е обхванал служителите на община Хисаря. Някой бил им рекъл, че не с метла ще минат по стаите , а с булдозер.

Говори се , че Пенка Ганева е вече в Гърция с танцьори и певци, които правеха музикалната и програма по време на предизборната агитация. Това ще и бъде отплатата към тези всеотдайни хора. Интересно е с какви средства ги води там, след като по предизборни събрания е казвала, че на два пъти е вземала заеми от хиляди левове.

     Говори се, че два въпроса интерисуват обществото на Хисаря – дали П. П. ще е секретар на общината и дали Д. К. ще бъде върната на работа обратно в общината. Тези слухове са свързани с времето, през което управляваше Георги Пирянков.

     Говори се, че в община Калояново кметът Абрашев, който управлява четири мандата и  при тези избори за местна власт се отказа да кандидатства отново, е дал голям банкет на служителите си и подчинените си /  вече бивши./ В отговор на това, те му подарили часовник за 2500 лв.

Повторението е майка на знанието, а сега мои приятели – вашите коментари:

“Хайде народе, изплюй камъчето! Какво ще бъде, зависи изцяло от теб…да се стегнем и най – сетне да свършим нещо читаво, че децата ни и внуците ни да не бягат в чужбина като че ли тук има чума!!!”

Хора, човек ще рече, че не кмет, а мечка ще влиза в общината….за какъв страх говорите??? Ама се говори и друго, че определени служители се гласят за големи постове…тея дето изкараха големите езици и от рано започнаха с лизането, само дето в началото на предизборната кампания не се бяха решили на кой точно да подг*зят, защото ако се смени кмета, както стана – добре, ама ако остане Ганева – кво прайм?!?”

Крайно време е в град с основно препитание туризъм да се сложи читав човек, който да отговоря за туризма в тая община…. Оная дето я споменават в горния коментар и Димитър Марковски ли ще оправят туризма…. Пък и тя сега нали секретар на общината ще става…”

Евала ти за коментара! Една читава приказка!!!”

ИЗДИРВА СЕ ПЕНА ЙОТОВА ГАНЕВА!!!” ОРЕХОТРОШАЧКАТА” Вече трети ден, не могат да открият Ганева” бившата кметица” да и връчат призовка за съда, говорила, че нямала да стъпи в Хисаря , ами то бивало и да стъпи и да се кипри, като млада булка, след всичките зулуми дето направи заради калинките и под изпълнителите..”

Кой щял да се беси, най-малко седмина кандидати,а предвид това,че само двама отидоха до балотаж, пък само един спечели, значи стават осем самообесници. Да кажем, че между двата тура само един кандидат рева, че са го прескочили при избора на подкрепа, а пък като си спомним, че взе и грешната страна.Не е много далече от предположението, че това е един училищен директор. Милиционера ще се утешава далече от нас, Ганева не вярвам да се беси, щото лайфа е пред нея, колкото и да се прави на обидена. Гатьо и Митко изглеждат момчета със здрави нерви, така че не се беси, бе човек, идат нови избори. Що се отнася до общината те трябва нито булдозер, нито метла. Просто трябва да се отворят прозорците и да се изтупа. Там е пълно с гниди, които трябва да се изтупат. Много съм съгласен за хората с фамилията Марковски. И двамата са стари паразити.Особено Митьо, човек като го види и веднага в главата му излизат едни асоциации за туризъм, демек направо да хване гората.Петьо Петров е човек, който е добре отново да бъде секретар на общината, защото след онуй недоразумение Жутев, ще е трудно на нов човек да се оправи. Дойкова, тупай, но не с тупалка, а с камшик, че тези четири години не си вдигнаха задниците да свършат някаква работа. Доктора им казал тежко да не вдигат.”

Господине, гнидите не се тупат, защото се лепят по косата. Нужен е специален препарат. Може би тази, която е директор на дирекция Евроинтеграция, култура, селско стопанство и туризъм / колко знания трябва да имаш, за да разбираш от всичко това / знае какъв е този препарат=”

В тая администрация дирекции отдавна няма, отдели има. А такъв отдел сред тях няма – Евроинтеграция, екология и социални дейности е единия, другия е Туризъм, икономика и селско стопанство. http://hisar.bg/hisar/%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0/”

Стига сте се бесили щото за другите избори няма да останат кандидати! Толкова ли пък всички са се надявали да станат кметове? Нас някой пита ли ни какво щяхме ги правим девет кмета, а? И много се говори в тази община бе, хора! То само се говори, говори, а кой работи? Говори се, че Пенка Ганева…! Тя докато беше кмет, пак се говореше, ама само се говореше и нищо не се правеше по въпроса. Толкова от водния цикъл, толкова от стадиона, толкова от крепостната стена, толкова от оня пълен кичарник, наречен водопиен павилион със стари тръби и миризлива вода, толкова от стеснената асфалтирана улица в Старо железаре, толкова, от това и онова, толкова, толкова. Много, ей! Нека си ходи в Гърция жената. Да релаксира. Щото като се върне и кредит има да изплаща. Вие какво си мислите? Администрацията в Калояново на Сашо Абрашев за два бона и половина часовник му купили чиновниците. Заслужил си го е. А тука само рев и сълзи. Какъв е извода? В Калояново са получавали заплати, а може и бонуси, а тук само заплати и обещания за бонуси през следващия мандат. И сега като няма следващ мандат има сълзи и страх. И защо пък страх? Нито ще ги бият, нито ще им вадят зъб, най-много да уволнят некадърните и мързеливите. Сетих се, има страх от неизвестността. Основателно!”

Още по- лошо. Аз мислих, че една е на тази работа, а те били две.”

Чета и статии и коментари и не мога да приема колко много злоба има у хората….Единият щял да беси, другият да мете, третият да гази…хора спрете се, друго ако не – помислете за себе си.Тази злоба и завист ще ви изядат като язва..тц тц тц”

Хисаря е удивително и уникално място – има толкова странни и чудни неща тук, почти като в “АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА”!

                                                                                Тракийски Свят

Предишна статия

Русия започва търговска война с Турция!

Следваща статия

Коментар от ЦК на БКП!

Други интересни