Стотици добричлии протестираха срещу по-скъпите винетки! Те се заканиха, че следващата неделя ще се включат в общонационалния протест!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

Стотици жители на Добрич се включиха в днешния протест срещу поскъпването на винетките, съобщиха от dobrudjabg.com.

Протестиращите се събраха в 13 часа пред Стоматологията, след което с автомобили, микробуси и мотоциклети направиха шествие по булевардите в града.

„Защо да поскъпват винетките, като пътищата не са станали по-добри? До сега нищо не се е променило с поскъпването им, няма да се случи и този път. Отношението на управниците ни е нагло и безсрамно – вземат решение без да се съобразяват с народа“, възмущаваха се протестиращите.

Инициативата за протеста е на гражданско сдружение “За Добрич”, които призовават “Всеки, който смята за несправедливо и необосновано поскъпването на винетките, всеки който си чупи колата по разбитите ни пътища, всеки на който му е писнало да бъде манипулиран, залъгван и ограбван от мафията, наречена държавна власт, нека заповяда и изрази тази своя позиция”.

Протестиращите се заканиха, че следващата неделя, отново от 13 часа, ще се включат в общонационалния протест. 

Добрич / България

http://fakti.bg/

Коментар от нащ читател!

Вуйчо Матей

“Страх Бачо Танасе страх тресе тоя заспал народ и така ще е дорде ромите не станат повече от назе. Ще пълзим в краката на тези дето избираме и ни крадът и ни бодалкат дорде идем на оня свят. Жалко за децата ни, ние вече сме се запътили за онзи свят, те ще страдат и ще семъчат. Вдигат се тук таме людите български, но само там дет кметовете омбашиите не са от управляващите, само в Пазарджик и Добрич се вдигнаха ама подкрепа нема, нема и да има. Всички си продадохме душите брате, грешни сме, подли и лукави, не чиним веке. Дано се дигнат младите нявга, иначе тази тегоба не ще свърши скоро. Но младите за нищо не им дреме, мързи ги, неуки и вятърничави, ще ги водят и тях за носа . Материалът брате наистина не чини, в туй май прав е Бат Бойко!” 

Предишна статия

Новина от наш читател! По пътеките на Веригово. Патриотът Панайот Волов!

Следваща статия

Великобритания планира да купи 138 нови изтребителя./на руски език/

Други интересни