Доналд Тръмп има големи планове за радикалните ислямисти в САЩ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

Републиканският кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че не би имал нищо против да се създаде “мюсюлманска база данни” в САЩ.

В интервю за Yahoo Politics Тръмп заяви, че би помислил за “драстични мерки”, с които да се следи общността.

Запитан дали това може да включва и регистрирането на мюсюлманите в база данни или дори използването на специални лични карти, той каза, че би могло.

“Ще се наложи да правим неща, които не сме правили никога преди”, каза Тръмп, който е лидер в републиканската надпревара за Белия дом.

Той обясни, че има определени неща, които трябва да се направят, “за които не сме и предполагали, че ще се случат в тази страна по отношение на информация и обучението относно врага”.

“САЩ ще трябва да направите неща, които честно казано бяха немислими преди година”, каза милиардерът, който по-рано шокира и с друго свое изказване, в което заяви, че джамиите трябва да са под наблюдение, а сирийците трябва да бъдат депортирани.

Десетки щатски губернатори и републикански законодатели призоваха за прекратяване на процедурата по приемане на сирийските бежанци в САЩ. Причина за това е информацията, че един от атентаторите самоубийци в Париж е влязъл в Европа с бежанската вълна, бягаща от сирийската гражданска война.

Пенсионираният неврохирург Бен Карсън, друг водещ претендент в надпреварата на републиканците за президент, сравни сирийски бежанци с кучета, докато говори пред репортери в Алабама във вторник.

“Ако бясно куче тича из вашия квартал, най-вероятно няма да гледате с добро око на това куче”, каза г-н Карсън. “И вероятно вие ще държите децата си далеч от улицата. Това не означава, че мразите всички кучета.”

Съединени Американски Щати

http://fakti.bg/

Предишна статия

Простреляха пътна камера със снайпер!

Следваща статия

Коментар от наш читател или как бихме желали да работи новото ръководство в Хисаря!

Други интересни