Най – важните новини от Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                         Н  О  В  И  Н  И

    

Image title

    Областният управител на област Пловдив е издал  заповед, в която се казва, че първото заседание на общинските съветници  на община Хисаря ще бъде  ден след празника на Арахангел- Михаил и другите небесни безплътни сили. Това е понеделник – 9 ноември 2015 година.

    На това първо заседание, което ще започне в 10 часа, седемнадесетте съветници ще се закълнат и ще изберат председател на Общинския съвет. 

Залата на общинската администрация, където ще се проведе заседанието, е отворена за граждани.

   Image title

     В четвъртък – 5 ноември 2015 година, по тъмно, в клуба на Българската социалистическа партия в Хисаря се събраха стари и много предани на партията членове, сред които и бившия лидер на БСП. 

Въпросът е какво са обсъждали. Като знаем, че в понеделник е първото заседание на Общинския съвет, вероятно една от темите е била свързана с избирането на председател.

     В четврътък през деня  Антон Кутев каза:

” БСП е в мозъчна смърт. Ако не искаме да станем донори на други партии и организации ни трябват спешни  реформи и нов председател.”

 Очакваме младите в БСП да успеят да скъсат пъпната връв, с която са свързани със стари съветници и с губещия избори стар лидер и да покажат в понеделник, че не са предпочетени напразно от народа.

                                                                              WWW.TRAKIAWORLD.COM

Коментар от агент 008, а ние продължаваме да търсим истината в този прекрасен град Хисаря! 

Как стигнахме дотук? 

Добри мисли за всички!

“БСП са обсъждали кого да подкрепят за председател на ОбС. Лобитата в столетницата се на различни мнения. Щом Пено е хвърлил кърпата, значи отпора е бил силен. 

В неделя пак ще се събират, но по светло. За всички е ясно, че Пено е автора на листата за съветници, сега всичко е в техните ръце. Колкото и тайно да е гласуването, всичко е ясно защото лагерите са известни. 

Ако искаме край на ерата на калинките, ще трябват компромиси в лявото пространство. Не може личните амбици и личната нетърпимост да поставя на карта съдбата на общината. 

Пено да си стои в ъгъла и да мълчи, крайно време е.

Неговите дружки вдясно и те там. 

Агент 007 да си махне седмицата и да останат само 00, по-ще му прилича.”

Предишна статия

Какво очакват да видят жителите на Община Хисаря или *кадрите решават всичко*!!!

Следваща статия

НАСА показа впечатляващи кадри на Слънцето!

Други интересни