Коментар към статията *ТЪРСИ СЕ ИСТИНАТА ИЛИ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!*

Автор: Няма коментари Сподели:

Общински съветник от предишния и настоящия местен парламент в Хисар е спряган за това, че е блъснал и причинил смъртта на Кръстьо Дюлгярски от Хисар. 87-годишният старец е бил настанен в болница, ден по-късно е издъхнал. За случая се говори в целия град под сурдинка, спрягат се какви ли не версии. Пред БЛИЦ от полицията в Пловдив потвърдиха, че има такъв случай.
На 23 октомври, ден преди деня за размисъл, в болница е бил настанен дядото. Той е бил в тежко състояние, с тежка телесна повреда след претърпян пътен инцидент. 
На 24 октомври вечерта човекът е издъхнал от множество травми. Разследва се къде, кога и кой е помлял Дюлгярски, за сега нямало яснота за това, казаха още от полицията. Окръжна прокуратура Пловдив се занимава със случая. 
Запознати със скандалния случай твърдят пред БЛИЦ, че катастрофата се омаловажава с протекцията на друг кандидат за общински съветник, който е лекар и чиято партия е близка до тази на виновният старейшина. Тодор Дюлгярски – синът на починалия човек, е обявил пред роднини, че иска и ще търси истината за трагедията. 
Имало е 3 коли, чиито шофьори са видели какво се случва. Виновният водач, вместо да закара дядото в Спешна помощ или да се обади на 112, го води при личен лекар, въпросният кандидат за общински съветник, който след преглед казва, че нищо няма на пенсионера, бил само натъртен. 
Изписва му обезболяващи, шофьорът откарва дядото в дома му. След повече от 18 часа майката на Тодор се обажда на сина, който тръгва спешно от София за родния си Хисар, защото Кръстьо Дюлгярски е зле. Там заварва баща си в много тежко състояние. Веднага го откарват в болница в Пловдив, приемат го в реанимацията, бил е в кома. 
Тодор Дюлгярски смята, че ако реакцията на водача и на лекаря са били адекватни, баща ме у щял да живее. 
Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ Добави в Facebook 7 коментара Напиши коментар най-нови по ред на въвеждане 1. Пи——-л 3 ноември 2015, 10:27 отговори Браво! Ето така трябва да действат всички управляващи! Решили са проблема на човека. На 87 години, човека имал проблеми с простатата, изпускал се в гащите, ставите го болели, имал проблеми със зрението, не чувал почти нищо, имал кръвно, нямал зъби, малка му била пенсията, не можел вече да го ……., и др. 
Общинския съветник му решил всички проблеми и сега дядото е щастлив в рая със 70 девици. Така се управлява държава! Оценка -3 +7 2. от селото 3 ноември 2015, 10:56 отговори Да раследват и в Камарци как саветник от герб утрепа дваесе офци в полето до кривото варбе пиян на офча кожа. и сега ми се пише меринжеи на изборете ама то ше довреме. Оценка -0 +4 3. Малчо Крачунов 3 ноември 2015, 11:41 отговори Убиецът на нещастни старец е СИКаджийска мутра и престъплението му умишлено се прикрива от бачваровото слугинско МВР, чиято основна задача е да пази СИКаджийските мутри във властта и не само във властта, да ги брани от правосъдието, ако някъде случайно се окаже, че такова има. 
А по време на избори бъчваровото МВР пази купувачите на цигански и други гласове, купувани с мръсните и кървави пъри на СИК и ВИС! 
Както и да следи да не би някой да залепи върху плакатите с портретите на СИК – аджийсикте кандидат кметове, друг афиш или плакат! Ами, щели да напускат 30 000 служители на бъчваровото МВР! 
И всичките да напуснат, никакво значение няма. Дори и никой няма да забележи липсата им. Боко тиквата ще намери други гавази, негови колеги, които да пазят престъпната му групировка и престъпниците в орташкия му с агент Сава БОСТАН. Оценка -0 +0 4. 
Истината 3 ноември 2015, 12:47 отговори Общинският съветник е от ГЕРБ, а доктора е от РБ. Известни са на всички в града. 
Липсата на морал, жаждата за власт и опита да прикрият случая убиха човека. Всички в града знаят и няма да забравят. Всеки грях трябва да бъде платен.. Оценка -0 +1 5. Аз 3 ноември 2015, 13:16 отговори Да ги съдят за убийство !!! Оценка -0 +0 6. самата истина 3 ноември 2015, 15:00 отговори До коментар [#4] от ИстинатаДокторът се казва доктор Славчо Иванов семеен лекар! 
Втори в листата на местната Коалиция за Хисаря, обвързана с Реформаторския блок. Не успя да влезе, защото го изместиха с преференциии. Общинския съветник е Стоян Найденов – втори мандат общински съветник от ГЕРБ – хотел Чинар. 
След като целия град шушука, ето изшушуканите имена. Оценка -0 +0 7. местен 3 ноември 2015, 19:46 отговори Румен от мандрата е видял всичко щото е бил зад Стоян като е бутнал бай Кръстьо ма и другите дето са били отзад да си кажат,че е срамота.Хора не сме вече.
Страх,страх ама се зорлем се зиносваме аман.

Image titleКъде е истината…кой ще ми каже!!!

На хората явно не им пука за човека, повече говориха за пребитото куче…странно и тъжно!

Но, хората говорят, и дали това е истина, ще реши следствието…

Нали сме европейци вече 8 години…

Предишна статия

ВРЕМЕТО ДНЕС.

Следваща статия

Годишната винетка става 100 лева?! Да ви е честито братя българи!!!

Други интересни