Обръщение към нашите читатели и приятели!

Автор: Няма коментари Сподели:

                    Уважаеми читатели,

   Екипът на сайта благодари на всички, които отварят „Тракийски свят” и четат нашите статии, репортажи, коментари, интервюта. Вече нашия сайт в 60 страни всеки  ден ни четат около 1000 човека. Разбира се, те влизат не само заради новините от Хисаря, а и за останалите ни рубрики, заради филмите, които са особено харесвани от определен кръг хора.

Наши постоянни читатели са вече 13558 българи, в САЩ – 517 читатели, в Англия – 297, в Германия – 256, във  Финландия – 187, в Гърция – 65, в Казахстан – 58, в Турция – 48, в Испания – 46, във Франция – 40, в Канада – 30, в Холандия – 25, в Русия – 20, в Узбекистан – 20, в Кипър  – 17, в в Мексико – 16, в Белгия – 12, В Италия – 12, в Чехия – 11, в Израел – 11, в Индонезия – 10, наши постоянни читатели всеки ден са хора от Швеция, Аржентина, Дания, Швейцария, Сърбия, Обединени Арабски Емирства, Гана, Кения и много други държави.

Четат ни не само българите , живеещи в тези държави, чете ни и местното население  – имаме най – точна информация от Гугъл Аналетикс.

   Под всеки материал ние даваме възможност да изкажете вашето мнение, да коментирате и да дискутирате помежду си. Това ни дава насока за следващите ни теми и се ориентираме какво е общественото мнение.

   Когато човек пише, спазва някакъв стил. А стилът е част от характера на човека. По вашите коментари се разбира кой какъм интелект има, кой на кого е ядосан, кой казва истината направо в очите. Стилът изисква добър тон.

За съжаление понякога под нашите материали се четат неприлични думи, грозни обръщения, направо цинизми… Ние ви молим да запазим добрия стил на сайта, като се постараем всички да бъдем добре възпитани и културни.

 Оставете цинизмите за улицата! Не влагайте злата си енергия в цинична дума! Изразете се по начин, от който ще се разбере какво искате да кажете и този, към който е насочена стрелата ви, да остане още по- разочарован. Вие знаете как.

Благодарим на всички, които дадоха мнението под всяка наша статия! Не преставайте да коментирате и най – вече да дискутирате помежду си!

Това е особено важно за нас! И тогава ние с вас ще бъдем хора с една обща цел – да разкрием нередностите и нарушенията, да покажем хубавото и лошото, да има информация за вас какво се случва в града и в общината. Благодаря ви!

Чакаме ви!

Бъдете здрави!

Към читател с адрес 66.249.93.188!!! Написал коментар *Абе, вие от. ТWorld през устите ли серете ?*!!! 

Гоподин БАЙ, никого не сме обидили, но някои от вас явно не разбират какво пишат в своите коментари! 

Събудете се и престанете с нецензурните изрази! Късмет за всички вас! 

Вашият адрес много лесно може да бъде намерен и предаден в съда за обида…

Предишна статия

ДЕН НА НАРОДНИЯ БУДИТЕЛ

Следваща статия

Идва четвърта по ред топла зима.

Други интересни