РАДАН КЪНЕВ – ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ.

Автор: Няма коментари Сподели:

                РАДАН КЪНЕВ – ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ

                                        БЕШЕ В КАЛОЯНОВО

                                                        Ирина Кирилова    

Той дойде, за да покрепи кандидата на Реформаторския блок в общината – Георги Георгиев, който има над 1000 гласа разлика от другия кандидат от ГЕРБ и отива на втори тур за кмет на община Калояново.

 След събранието го пипитах знае ли, че в община Хисаря резултатите на рефоматорите са много слаби и че имат само двама съветника.

– Да, знам. Изглежда не попадаме на верните хора – отговори Кънев.

Обясних му, че съветниците от СДС правят грешки и му дадох за пример решение №332 от 2013 година, когато с докладна на сегашната кандидатка за кмет – Ганева са били дадени без търг и без конкурс на техен съветник 900  общинска земя. Разчитах, че г-н Кънев като юрист ще ми отговори, но той обясни, че не е запознат със случая и не може да коментира. Още повече, че при тях нямало подобен сигнал.

На въпроса ми дали сутрин чете на френски език, защото е завършил френска гимназия, лидерът на ДСБ отговори, че от години чете на английски. А после ми разказа, че френската политика е много интересна и от нея може много да се научи.

– С кого предпочитате вашите съветници да се обединят в Общинските съвети? – попитах аз

– С ГЕРБ.

Той не пропусна да изтъкне, че в отделните градове и селски общини може да има коалиции и с други партии,    спечелили общински съветници.

– А с БСП?

 – Много рядко – каза Радан Кънев.

Радан Кънев е на 40 години. Образован, начетен, слаб, тъничък и с честни очи. Затова не се сдържах да го попитам ще върви ли нагоре в политиката. А той призна, че като всеки млад човек има амбиции  да се издига.

Предишна статия

РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ ЗА МЕСТНА ВЛАСТ В ОБЩИНА ХИСАРЯ.

Следваща статия

Капитан Петко Войвода – 3 Серия

Други интересни