Как в Хисаря медия нахлу в частен имот? Как се отстраняват неудобните конкуренти?

Автор: Няма коментари Сподели:

         

                 КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ИНЖ. НЕНКО КОСТОВ?

      На 10 октомври 2015 година по една така наречена „ обективна” телевизия,  беше излъчено предаване, което тенденциозно насочи вниманието на зрителите към личността на инж. Ненко Костов – КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ   в  община Хисаря. Ясно се разбра от кого е повикана тази телевизия, тъй като водещата каза, че репортажът  бил направен по сигнал на зрител. Който е гледал внимателно, е разбрал кой е поръчителят на това предаване. Две снимки се появиха в репортажа – на инж. Костов и на един друг кандидат – съветник от кръга на управляващите до сега.

     Защо беше направено всичко това? За  да се спре инж. Ненко Костов да не стане общински съветник. Защото там, в общинския съвет, той може да разкрие истината за всички  сделки, които  е правил кръга на сегашните / все още / управляващи.

   Защо толкова се плашат? Какво нередно са направили, та да не искат никъде да се разчуе?  Една част от тайните инж. Костов разкри в интервюто, което даде за хисарския сайт „Тракийски свят” в две части. Но той знае още много неща, които  може би ще накарат органите да повдигнат обвинение срещу поръчителите.

     Както каза самият кандидат за съветник – инж. Ненко Костов, сега вече се разбра кой е поръчителят на делата срещу него, кой иска да  го унижи и компрометира, кой помогна баща му и майка му да си отидат от света. Не прави чест на човека, извикал „ обективната” телевизия да поднася неверна информация, след  като и той сам знае, че съдът оправда Костов и падна обвинението, че е крал ток и че има римски монети. Да, има обжалване, но каква е гаранцията, че другата инстанция няма да реши същото?

    Инж. Костов се бил заканил, че ще убие един кандидат за съветник – казаха в предаването. И на делото се явиха няколко свидетели и дадоха неверни показания.  Никой от тях не каза, че инж. Ненко Костов е пуснал жалба делото да бъде възобновено и да се докаже, че не  имало закана за убийство.  Че той ако иска да го убие, защо да му се заканва?  По- добре да го държи жив, за да си понесе последствията за това, което е правил.

    Кой дава право на този човек да бъде такъв враг на инж. Ненко  Костов? Всичко е от ясно по – ясно. Само гузните търсят удар в гърба.

Но избирателите не са толкова глупави, че да не разберат кой толкова много се е хванал за властта, че не иска да я изпуска. 

Ето затова Националният фронт за спасение никак не се харесва на поръчителите на това предаване, което всъщност направи една голяма реклама на кандидата за съветник – инж. Ненко Костов. 

Такива хора трябва да влязат в Общинския съвет.

Време е всичко да излезе наяве.

  •    
                                                                                         Тракийски свят

Предишна статия

Волен Сидеров разкри подробности за екшъна пред НАТФИЗ! Лидерът на “Атака” с шокиращи разкрития за наркотрафика в страната!

Следваща статия

Присмехулна, надменна, тревожна или пораженческа да е реакцията на САЩ?

Други интересни