Националният фронт за спасението на България! НФСБ

Автор: Няма коментари Сподели:

                                Жители на община Хисаря,

    Националният фронт за спасението на България  започва своята кампания с дарение в църквата „Света Богородица” в квартал Момина баня.

С листата  за общински съветници от  Националния фронт за спасение на България – община Хисаря ще  бъде проведена кампанията за изборите за местна власт на 25 октомври 2015 година.

 След поредния ,“ Испански ездач“,  забил се в Българската изборна система, която остави 82000 жалби за недопускане на кандидати за кметове и общински съветници, беше и Коста Стаменов Фърков.

 Ето какво казва Коста:

 Няма да се учудя, ако на следващите избори се иска и да имаш печат на челото, на който пише „НАСТОЯЩ  АДРЕС“,  за да се кандидатираш за кмет или съветник.

ТОВА, ЧЕ ЖИВЕЕШ в Община Хисаря  не е важно.

Това са болни схеми в българската политика, които целят   да се елиминират малкото читави личности,  останали някъде по света и да се даде път на  закоравялата корупция и „ жалките кърлежи“ да управляват  до безкрай.

Но вие, избирателите,  можете  да промените това,  като гласувате за общински съветници с  № 18.

Сега се разбира, че имаме още една причина  да искаме час по-скоро в България законодателството  да бъде хармонизирано с европейското.

Ние от НФСБ ЩЕ ИСКАМЕ ТОВА, КОЕТО ОСТАНА ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ, техния ГЛАС.

Да дадат гласа  си  за нашите общински съветници,  за да не може измамите за 10 000 000 лева в община Хисаря да се повторят.

Или Пречиствателна станция за 25 000 000 да се изпари под носа на   общинските  съветници  с докладна от  кметицата на общината.

Искаме силен общински съвет с наше присъствие.

Коста Стаменов Фърков призовава гласоподавателите на община Хисаря да гласуват  с  № 18 за общински съветници.

                           Коста Стаменов Фърков

Предишна статия

ПРЕДИЗБОРНИТЕ ПРОВОКАЦИИ ЗАПОЧНАХА!

Следваща статия

Новият план на българския Остап Бендер – Цветан Василев: Дайте ми да открадна и останалите 500 милиона от КТБ!

Други интересни