ЕКСКЛУЗИВНО! Става страшно! Русия нанесе най-мощните удари от началото на операцията срещу “Ислямска държава”!

Автор: Няма коментари Сподели:

ЕКСКЛУЗИВНО! Става страшно! Русия нанесе най-мощните удари от началото на операцията срещу "Ислямска държава"! (видео)

През изминалото денонощие руската авиационна група продължи да нанася точкови удари по обекти на международната терориститична организация “Ислямска държава” в Сирия. Ударите целяха дезорганизация на управлението и нарушаване на системата за материално-техническо осигуряване на терористите, се казва в обедната сводка на Министерството на отбраната на Руската федерация.

От авиобазата “Хмеймим” са извършени 25 излитания на Су-34, Су-24м и Су-25. Нанесени са удари по 9 обекта на ИД.

Бомбардировачи Су-24м са унищожили с пряко попадение команден пункт на ИД в околностите на ЕР-РАСТАН, провинция ХАМА.

В района на населения пункт ТЕЛ-БИСА, провинция ХОМС, самолети Су-34 и Су-24М са унищожили два склада с боеприпаси на терористите.

Бомбардировачи Су-24М са нанесли удар по свързочен възел на екстремистите, който е осигурявал взаимодействие между отрядите им в провинция ХОМС. Обектът е унищожен с пряко попадение.

В района БЕЙТ-МНАЙНА, провинция ЛАТАКИЯ, е нанесен удар по командену пункт на една от бандите на ИД. С точков удар от бомбардировач Су-24 объектът е напълно унижожен чрез изгаряне.

Щурмови изтребители Су-25 нанесоха удар по лагер за подготовка на терорист от ИД в район ДЖИСР-ЕШ-ШУГУР, провинция ИДЛИБ. Унищожени са сгради, в които е имало склад за боеприпаси и 4 автомобила.

В района ДЖАБЕЛ КОБА, провинция ИДЛИБ с удар на Су-25 са унищожени три оръдия и полеви склад с боеприпаси.

В гориста местност в района на град ИДЛИБ е била открита замаскирана база на терористите, в която е имало около 30 единици автомобилна и бронирана техника, в т.ч. танкове Т-55. По обекта са нанесени шест авиационни удара, в резултата на което техниката на екстремистите е била унищожена.

През изминалата нощ фронтови бомбардировачи Су-24М са нанесли авиационен удар по огнева позиция на реактивна артилерия на терористите в района на населения пункт ДЖИСР-ЕШ-ШУГУР, провинция ИДЛИБ. Данните от обективния контрол показват възпламеняване на техниката и детонация на боеприпасите, се казва в заключение на сводката.

http://pik.bg/

Предишна статия

НАПРЕЖЕНИЕТО НАРАСТВА! Руски боен самолет навлезе в Турция, прихванаха го два изтребителя Ф-16!

Следваща статия

Частен замък сред 100-те национални обекта предизвика вълна на недоволство

Други интересни