Бербатов започна с головете в Гърция !

Автор: Няма коментари Сподели:

Димитър Бербатов отбеляза първия си гол с екипа на ПАОК. Българската звезда изравни резултата при гостуването на Атромитос в 72-ата минута, след като малко по-рано се беше появил като резерва. Попадението на Бербо се оказа с голяма стойност, защото в добавеното време солунчани стигнаха до пълен обрат с гол на Роберт Мак и измъкнаха трите точки.

Победата с 2:1 изкачи ПАОК на 3-о място в калсирането с 10 точки. Лидер е шампионът Олимпиакос с пълен актив от 15 точки, следван от другия гранд Панатинайкос с 12.Бербатов влезе в игра в 58-ата минута на мястото на Димитриос Константинидис, а малко след това домакините от Атромитос поведоха с попадение на Хавиер Умбидес. В 72-ата минута ПАОК спечели корнер и след центрирането топката беше отклонена с глава към Бербатов, който се оказа перфектно пласиран и с коляно насочи кълбото в мрежата за 1:1.

Бившият ас на Манчестър Юнайтед имаше участие и при победния гол на ПАОК. Тогава той не успя да уцели добре топката след поредното центриране от корнер, но тя стана много удобна за Мак и словашкият национал отблизо донесе победата на ПАОК.

Следващият мач на тима от Солун е в четвъртък, когато приема Борусия (Дортмунд) в среща от груповата фаза на Лига Европа.

Източник : sportal.bg

Предишна статия

Везенков спечели първи трофей с Барселона !

Следваща статия

Путин: вы хоть понимаете теперь, чего вы натворили? Разбирате ли какво направихте?

Други интересни