ЕДИН НЕСТАНДАРТЕН БЪЛГАРИН!

Автор: Няма коментари Сподели:

Той е различен , защото е живял в Швеция тридесет и шест години. Работил е там, където  се е научил на ред и дисциплина. И на още нещо – никога да не предава интересите на фирмата, за която работи.

 Той е Коста Стаменов. Защо е различен? Защото не е крал от общинските, държавни и европейски пари. Защото животът му в България е минал в усилен труд, без да чака нещо от общината. Защото е спазвал законите на Република България.

  Той е човекът, който ще провери всички изхарчени пари в общината, защото никога не е бил във властта. Защото е имал фирми и знае как се ръководи, как се направлява, как се стимулират хората да работят по – добре.

   Коста Стаменов няма да събира служителите и да им казва:

  „Ако не гласувате за мен на тези избори, отивате си от работа.” Нито ще дава преди избори пликове с пари на тези, в които е сигурен, че ще гласуват за него. Той просто разчита на името, което е изграждал през годините. Разчита на християнските си ценности, на благотворителността , която е правил през годините,   на даренията за доброто на другите. Разчита на честността си. Той не е измамил никого, защото знае, че за такова нещо се лежи в затвора.  

   Коста Стаменов е един интересн мъж, с различен мироглед от останалите, с различна ценностна система, с открит поглед и с готова стратегия за работа само в името на по- добър стандарт в общината.

 

                                             Тракийски свят

Предишна статия

PINK FLOYD PROJECT

Следваща статия

София затъва в бюрокрация!

Други интересни