СТАВАТ ЯСНИ НОМЕРАТА НА БЮЛЕТИНИТЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

СТАВАТ ЯСНИ НОМЕРАТА НА БЮЛЕТИНИТЕ

       

Общинската  избирателна комисия в община Хисаря определи дата за провеждане на жребий за определяне на поредните номера на партиите, коалициите, местните коалиции и независимите кандидати в бюлетината за изборите за общински съветници и кметове на 25.10.2015 г. Това е датата23 септември 2015 г. (сряда) от 16.30часа в заседателната зала на община Хисаря. В жребия участват независимите кандидати, партиите, коалициите и местните коалиции, регистрирали в Общинската избирателна комисия – Хисаря, кандидати за участие в изборите за общински съветници и кметове на 25.10.2015 г.

     Тегленето на жребия ще се извършва публично и на него могат да присъстват представители на партиите, коалициите, местните коалиции и инициативните комитети, регистрираните от тях кандидати за участие  в изборите за общински съветници и кметове на 25.10.2015 г., наблюдатели и представители на средствата за масово осведомяване.

                               Тракийски свят

Предишна статия

Удълженият уикенд предизвика огромни задръстванияМВР призоваваше да се избягват пунктовете Кулата и Маказа за Гърция и да се използват останалите три!

Следваща статия

КАНДИДАТИ ЗА КМЕТОВЕ НА ОБЩИНА ХИСАРЯ

Други интересни