ДА МИСЛИМ, ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАМЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                    ДА МИСЛИМ, ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАМЕ!          

     Следващата седмица в ръцете ви ще бъде вторият брой на вестник „Хисаря днес.” В него ще видите подробни данни за това колко  много хора четат сайта на Хисаря www.trakiaworld.com

     Безспорно, това са хора от целия свят. Най- много са тези, които  живеят в страни, в които се говори английски език.

       Идват избори за местна власт. Остана малко повече от месец. Ние се обръщаме към тези, които отварят нашия сайт, които живеят в чужбина и в общината,  да четат внимателно, да преценяват кой  какви кандидати предлага, кой какви умения има, кой какво е направил за общината, кой каква личност е и тогава да гласуват. Защото демагогията започна. Едни се снимат с различни хорове, други мълчат, уверени в успеха си, трети подготвят стратегиите си, четвърти просто чакат момента, за да избухнат. Сигурно някой ще извадят и компромати.

    След като по закон започне предизборната агитация, в нашия сайт ще прочетете  материали, които ще ви насочат на кой кандидат да дадете своя глас. Защото има значение накъде ще тръгне развитието на общината. Това зависи не само от новия кмет, а и от общинските съветници. Огледайте добре какви хора има в листите и използвайте възможността си да предпочетете някои от тях, независимо кой номер са в листата! Преференцията ще ви  даде тази възможност.

                                                                                      ТРАКИЙСКИ СВЯТ

Предишна статия

На кого служи българския чиновник???

Следваща статия

Честваме 130 години от Съединението на България 1885 година бележи един от най-високите върхове на волята на българския дух за държавност.

Други интересни